Ti mikor fürdetek/zuhanyoztok illetve mikor mostok hajat? (bővebben a leírásban)
Úgy értem, hogy a nap melyik részében tisztálkodtok? (reggel, napközben, vagy este). Hajat mikor mostok, milyen időközönént?
Nemet is írjatok, előre is köszönöm! :) N.
Hajat 2 naponta mosok, általában reggel, mert ha este mosom meg gyakran elfekszem és reggel be kell vizeznem hogy normálisan álljon.
Zuhanyozni szoktam este is, néha reggel hajmosással együtt, néha délután. Ha sportolok, akkor egyből utána.
F
Este zuhanyzom, és minden zuhanyzáskor hajat mosok.
N
Igyekszem este zuhanyozni, mert sokkal jobb, de sajnos a sok évnyi berögzülés és lustaság miatt gyakran reggel szoktam. Minden nap legalább egyszer zuhanyzom, hajat kétnaponta mosok, fürdeni sosem szoktam, mert nem bírom.
21/L
Este szoktam, hajat meg szerdán és vasárnap mosok:)
14/L
Mindig este zuhanyzom, talán negyedévente van olyan, hogy ruhában kidőlök, olyankor értelemszerűen reggel.
Hajmosás mindig este, mert előtte több órán át pakolás van rajta, ezt reggel kivitelezhetetlen lenne. Kivétel, ha olyan program van, ahova frissen mosott, belőtt hajjal szeretnék menni. Akkor előtte :)
Reggelente maximum nyáron szoktam megmosni, ilyenkor félek, hogy megfázik a fejbőröm, hiába szárítom meg, plusz szívesebben alszok tovább, és már a fent említett pakolás. Heti kétszer mosok hajat, zuhanyzás minden nap van :D
27/N
Este szoktam zuhanyozni, hajat két-három naponta mosok.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!