Mivel es hogyan kell kezelni a toredezett vegu hajat?
Először is vágasd le a hajad, míag látszik a töredezés. Aztán menj be a fodrászkellékeshez, kérj tőle hajvégápolót.
A Gliss Kur erre nem jó!!!!
Én nem ajánlom neked a Gliss kur-t,nekem nem vállt be.Igazából a fejbőrre lehet kapni fejbőrápolót,ami sztem szupii:))
A hajadat hajvégápolózd,de rendszeresen vágass a végéből,mert a hajadvége az úgy nevezett "öreghaj" már régóta ott van és ezért törik:))
Szia, a töredezett hajvégeket mindenképpen le kell vágni, különben tovább szakad a hajad a törés mentén.
A töredezett hajvégekért sok minden felelős. Hajszárítás, hajvasaló, erős napfény, hajfesték (!) és egyéb kémiai anyagok.
A fejbőröd olyan olajokat és anyagokat választ ki amik védik a hajadat, de ez is nagyjából csak az első 10 centit védi, a hajvégekig nem ér le. A boltokban lehet kapni hajtöredezettség gátló szert vagy balzsamot. Nem tudom melyik a legjobb, a fodrászodban talán megbízhatsz, de a legtöbbnek fogalma sincs a hajápolásról.
A göndör haj is nagyon törik!
Nekem is az avonos vált be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!