Ez milyen bőr hiba, és, hogy tudnám kezelni?
Szóval most 15 éves vagyok (lány).Körülbelül 13 éves koromban, homokszemnél éppen, hogy nagyobb barna kis "valamik" :D jelentek meg az arcomon. :S Amik egyébként tapinthatóak, és leginkább sőt kifejezetten csak a szemem körül jöttek létre. A kozmetikusom aki egyébként csak 1-1,5 éve van a pályáján, szóval nem túl tapasztalt, azt mondta, hogy szerinte nagyon apró szemölcsök amik a kamaszkor miatt alakultak ki, és a kamaszkor elmúltával el is fognak tünni maguktól. Én meg csak azóta is nézek, hogy ez hogy lenne már szemölcs, hogyha sokkal "szebb",apróbb, és tényleg szemölcsre emlékeztet a legkevésbé.Ezt tudattam a kozmetikusommal aki erre azt felelte, hogy akkor lehet, hogy valmi féle "gríz", vagy micsoda.
De azóta sem tudom, hogy mi is ez valójában, így kezelni sem tudom. :(
Bőrgyógy.-ra meg nem szeretnék elmenni vele, mivel akikkel eddig beszéltem csak szidták a hely bőrgyógy.-ot, hogy nekik csak rosszabb lett, így hát én sem akarok az ő hibájukba esni.
Nagyon-nagyon megköszönném, hogyha valaki már tényleg eltudná nekem mondani,hogy mi is ez...leinkább HOZZÁÉRTŐK válaszát várom ! :)
Előre is köszönöm !
Ricinusolaj jó lenne rá ???
Bár nem tudom,hogy mi, de elvileg a ricinusolaj jó a szemölcsre...,mondom szerintem nekem nem szemölcsöm van, de a szemölcs "durvább" bőrhiba ezért gondolom az enyémre is jó lenne.
De nem biztos...,bocsi a találgatásért,csak kétségbe vagyok már esve :) .
Képet nem tudnál feltenni arról a területről, ami olyan? Így lehet megtudnám mondani! De a szemkörül általában milliumok(grízek)jelennek meg, amiket kozmetikus ki tud szedni!Nekem is szokott lenni!!
21L
Első válaszoló köszönöm tényleg sokat segítettél ! :)
Második, a kozmetikusom azt mondta, hogy ezt nem szabad eltávolítani, vagy legalábbis ő nem akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!