Szerintetek befestessem a hajam feketére? Jól állna?
2010. máj. 5. 00:28
11/22 anonim válasza:
Istenem! Nehogy megtedd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerinted hogy néznél ki egy ronda fekete hajjal?
Mostanában minden idióta feketére festi a haját, hófehér bőrrel, középszőke hajjal és világoskék szemmel.k*rvára roncsolni fogja a hajadat mellékes, meg le is fogja dobni a szőke.
Úgy fogsz kinézni, mint egy mű festett öreg boszorkány.
A szőke és árnyalatai állnak jól neked, esküdni mernék, hogy eredetileg is szőke vagy.
Tudod milyen ronda a szőke lenövés a fekete hajon? És milyen nehéz a feketétől megszabadulni?
Ajánlom, hogy maradj a szőkénél, mert ez legalább jól áll és szexis is.
A barna színezőt megpróbáhatod, de szerintem így vagy szép!!!
26.L
12/22 anonim válasza:
Szerintem ne. Inkább maradjon a szőke, vagy vmi világosbarnát válassz. Az jobban állna.
13/22 anonim válasza:
Szerintem ne!Szép vagy szőkén,és ha befested feketére,és aztán nem tetszik,nem leszel egykönnyen megint szőke.
14/22 anonim válasza:
Én viszont a feketére szavazok mert olyan szép cica szemeid vannak és szerintem jólállna...
16/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:) eredetileg középbarna a hajam
2010. máj. 5. 12:55
18/22 A kérdező kommentje:
khm..képzelem te milyen lehetsz xD
2010. máj. 5. 15:05
19/22 anonim válasza:
Szebb, mint te, bennem megbízhatsz! :D
20/22 A kérdező kommentje:
nem azért tettem fel a kérdést h kritizáljanak ilyen bunkók mint te:) sajnálom h nem tudtad értelmezni a kérdésemet:D
2010. máj. 5. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!