Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon fehér bőröm van és...

Nagyon fehér bőröm van és barna szemeim. Szerintetek befestessem a barna hajam feketére?

Figyelt kérdés

Porcelán árnyalatú alapozót használok és szempilla spirállal szoktam kifesteni a szemeim.

Jól állna nekem a festett fekete haj?

2009. dec. 18. 11:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Hát azt szokták mondani h a fehér bőrrel nem jó a fekete haj. De h kicsi púdert vagy barnitót raksz akkor biztos jó lesz.
2009. dec. 18. 11:41
 2/11 maundrel ***** válasza:
sztem sem álnna jól ( bár én lehet h elfogult vagyok mert a fekete az egyetlen hajszín ami nekem nem tetszik), de a fehér bőröd csak még fehérebbnek fog tűnni tőle... viszont most reklámozza talán a Loreál (de nem biztos) a fekete új árnyalatait, amelyek nem is igazán feketék, de közben mégis :D:D szóval ilyen színes feketék. remélem tudtam segíteni:)
2009. dec. 18. 12:11
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
mi ezt honnan tudjuk? az egyik ismerősöm is hasonló tipus, és nagyon jól áll neki a fekete. de kérdezz meg egy fodrászt
2009. dec. 18. 12:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked jól állna, mert barna a szemed. Egyik barátnőm is fehér bőrű, barna szemű és jól áll neki a fekete. Ha kék szemű lennél és fehér bőrű, akkor viszont katasztrofális lenne hozzá egy fekete hajszín (ilyet is láttam már).
2009. dec. 18. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg jól áll a fehér bőrhöz a fekete haj.
2009. dec. 18. 14:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Fehér bőr + barna szem + fekete haj kompináció szerintem a lehető legjobb:D Én is hasonlóan néztem ki (a hajam most már lilaXD), és krva jól állt, de nem láttam még senkit, aki így nézett ki, és bénán állt volna. A fehér bőr és a fekete haj totál illik, olyan hercegnős:D
2009. dec. 18. 21:25
 7/11 A kérdező kommentje:

Már unom az egyszerű barna hajamat, ezért szeretném feketére festeni, de az is lehet,hogy a kékesfekete mellett döntök. *.*

Megkérdezem a fodrászom és köszönöm a válaszokat =)

2009. dec. 19. 11:48
 8/11 anonim ***** válasza:
a hófehér bőrhöz a fekete haj csak hófehérkének áll jól sztem...
2009. dec. 19. 14:24
 9/11 anonim ***** válasza:

nekem is fehéres a bőröm, barnák a szemeim, és koromfeketével festem a hajam(hozzáteszem csak szinező:Dde igyis kéthonapig keményen bennevan), bár nem bántam meg. elejével kékesfeketével festettem de meguntam azt a kékes árnyalatot benne meg inkább vmi egyszerűbb kellett ezért döntöttem a koromfekete mellett:DDDDDDDDDDDDDDd

soksikert *-*:D

15/F

2009. dec. 20. 15:07
 10/11 A kérdező kommentje:

köszi utolsó *_*

Egyébként van barátnőd? XDD

2009. dec. 21. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!