Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon fehér bőröm van és...

Nagyon fehér bőröm van és barna szemeim. Szerintetek befestessem a barna hajam feketére?

Figyelt kérdés

Porcelán árnyalatú alapozót használok és szempilla spirállal szoktam kifesteni a szemeim.

Jól állna nekem a festett fekete haj?

2009. dec. 18. 11:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A barna szem - fekete haj csak akkor jó, ha a bőr kreolos. Illetve ha nem totál őzikebarna a szemed, hanem zöldes árnyalatú. De én azt mondom, nem a fehér bőr - fekete haj kombó a legrosszabb, hanem a szemed színe a bibi. Inkább valami feketésbarnát csináltass mert a totál fekete nem illene hozzá. A kékes fekete meg főleg nem, azt ahány emberen láttam, ronda és természetellenes, még a kék szemhez is : /

De szerintem a hófehér bőr-barna szemhez a csokoládé barna, vörösbarna, rezes barna árnyalatok a legszebbek, oylan kis őzike hatásuk van.

2009. dec. 27. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!