Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami szép sötétbarna hajfest...

Valami szép sötétbarna hajfestéket ajánlanátok? Amit nem szív ki vörösre a nap? Valami igazán hatásosat. Ami szép barna marad nyáron is!

Figyelt kérdés

1-2 évvel ezelőtt sötétbarna hajam volt,de meguntam,hogy pár mosás után és a napfény miatt vörösesen kezdett el csillogni,amitől rosszul vagyok :S

Ilyesmi színe volt (nem én vagyok a képen!)

[link]

Tudtok ajánlani olyan hajfestéket amit nem szív ki a nap vörösesre? Sötétbarna kellene... van valakinek valami jó tapasztalata?Valami olyan ami meg is tartja a színét nem fakul ki annyira,szép barna marad.Szeretnék újra sötét barna lenni.

2010. máj. 4. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
A Henné Color sötétbarnája ilyen. Küldök képet ha gondolod.
2010. máj. 4. 21:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Azt nem tudod igaz,hogy az ammónia miatt lesz vöröses csillogású a barna haj? Azt hallottam az ammónia mentes festékek nem ilyenek.....szerinted?

2010. máj. 4. 23:59
 3/3 anonim válasza:
100%
Én ammóniamentes festékkel festem, mégis vöröses árnyalata lesz. Már sokféle barnát kipróbáltam, és mind ilyen volt...Én is szeretnék természetes barna színt. (mint az eredeti hajszínem)Csak azért festem mert őszülök. :(
2010. máj. 6. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!