13 évesen viszér vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Lehet h azért látok olyan viszérszerű izéket, mert nagyon világos a lábam, vagy azért mert viszeres? Ha igen mit tegyek?2010. máj. 4. 18:39
1/6 anonim válasza:
Az is lehet hogy drogozol és összevissza látsz mindent. Amúgy azt is megkérdezhetnéd hogy kancsal vagy-e, arra se tudnánk normálisan válaszolni, mert nem látjuk.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi az irtó hasznos választ hát nem tudom, szerinted kancsal vagyok...? Ne, fárassz már, kérlek! Aki tud normál, hasznos választ adni, kérem segítsen!
2010. máj. 4. 18:48
4/6 anonim válasza:
Ennyi idős korban szerintem nem lehet. Nekem is van hasonló a kezemen, csak simán kilátszik az ér, közelebb van a bőrfelszínhez, vagy hasonlók. Szerintem megnyugodhatsz(: 14L
5/6 anonim válasza:
Nekem van egy barátnőm, akinek már elég rég óta viszeres a lába. Meg az anyjának is, és akkor gondolom örökölte, vagy nem tudom. Mert nekem is nagyon fehér a bőröm, de nem látszik. Így nem tudom most eldönteni, hogy az-e a lábadon. Inkább kérdezd meg anyukukádat, ő biztos meg tudja mondani, hogy mi az.:)
14/L
6/6 A kérdező kommentje:
Anyának se sőt, mamámnak se volt viszeres a lába és most se az... Lehet h csak kilátszik egy kicsit, legalábbis remélem! Köszi a hasznos válaszokat! :)
2010. máj. 5. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!