Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tusfürdővel egészségesebb...

Tusfürdővel egészségesebb fürdeni, mint szappannal?

Figyelt kérdés
Én mióta élek szappannal mosakszom, a tusfürdő után egyáltalán nem érzem magamat tisztának, plusz olyan is, mintha síkosítóval kentem volna be magamat. Miért is jobb az? Mindenki azt mondja...
2017. jan. 6. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Szappan jobban kiszárítja a bőröd és lúgosabb is ami nem tesz jót a bőrödnek. De persze tusfürőben is van olyan ami rosszabb de meg lehet találni azt szerintem ami nem tesz kárt a bőrödben és égis érezheted úgy, hogy tiszta vagy
2017. jan. 6. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazok az összetevők a tusfürdőben is, sőt még több benne általában az illatanyag stb.Én is szappant használok már nagyon régóta és én is sokkal jobban szeretem, jobban tisztít és gazdaságosabb is
2017. jan. 6. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
60%
engem pl a szappan szárít nagyon.
2017. jan. 8. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!