Tusfürdővel egészségesebb fürdeni, mint szappannal?
Figyelt kérdés
Én mióta élek szappannal mosakszom, a tusfürdő után egyáltalán nem érzem magamat tisztának, plusz olyan is, mintha síkosítóval kentem volna be magamat. Miért is jobb az? Mindenki azt mondja...2017. jan. 6. 16:50
1/3 anonim válasza:
Szappan jobban kiszárítja a bőröd és lúgosabb is ami nem tesz jót a bőrödnek. De persze tusfürőben is van olyan ami rosszabb de meg lehet találni azt szerintem ami nem tesz kárt a bőrödben és égis érezheted úgy, hogy tiszta vagy
2/3 anonim válasza:
Ugyanazok az összetevők a tusfürdőben is, sőt még több benne általában az illatanyag stb.Én is szappant használok már nagyon régóta és én is sokkal jobban szeretem, jobban tisztít és gazdaságosabb is
3/3 anonim válasza:
engem pl a szappan szárít nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!