Lehet tusfürdővel arcot mosni?
Figyelt kérdés
Ti mostok arcot tusfürdővel?Ha igen,nem ártott semmit?Szép az arcotok tőle?2016. aug. 9. 20:39
2/11 anonim válasza:
Csak akkor tud ártani, ha a nyitott szemedbe csopogteted be a tusfürdőt. Mindd meg kerlek szepen, hány éves vagy?????????????
3/11 anonim válasza:
Sima langyos vízzel jobban jársz:)
Egyébként lehet.
4/11 A kérdező kommentje:
2# 17
2016. aug. 9. 21:04
5/11 anonim válasza:
lehet, de én inkább arclemosót ajánlok. nekem sima balea van, kb 600 forintért vettem és sokáig elég.inkább ezt használom, mert ez tényleg arcra van kitalálva. de nem lesz semmi bajod,hogyha tusfürdővel mosod.
6/11 anonim válasza:
lehetni lehet, de nem tanácsos, főleg, ha problémás bőrös van.
7/11 anonim válasza:
lehet hogyne, én azt vallom hogy nem kell rá mindenféle külön kencefice, az is ugyanolyan bőr mint a többi. ha pattanásos akkor fürdés után kezeld valami krémmel de a tusfürdő az pont jó neki
8/11 anonim válasza:
Ha érzékeny bőrőd van, akkor nem nagyon kéne.
9/11 anonim válasza:
Nekem a tusfürdőtől nagyon kiszárad az arcbőröm. Ezért arcmosó habot használok, az kíméletesebb.
10/11 anonim válasza:
"az is ugyanolyan bőr mint a többi"
Igen? Tinikorban a könyököd is pattanásos, zsíros? A vádlid is?
Kérdező, nem mosnék arcot tusfürdővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!