Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok ha egy férfi...

Zoknihegesztó kérdése:

Mit gondoltok ha egy férfi festeti a haját?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, fekete volt a hajam de most befestettem mogyoró barnára. Nem megerősítést várok mert nekem tetszik a végeredmény csak kíváncsi vagyok mi a véleményetek erről vagy az extrémebb verzióról amikor egy srác színesre vagy szőkére festi a haját.

2017. jan. 4. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Miért lenne transszexuális azért mert festeti a haját? Ti hordtok edző cipőt? Játszotok számítógépes játékokkal? Hordjátok a pasitok fölsöjét aludni vagy egy bővebb pulóverét/kabátját ha fáztok? Mindennap sminket viseltek? Most akkor ti is transzszexuálisak vagytok? -Teszem hozzá hogy semmi bajom velük.

Az extrém színeket nem szeretem de ha természetes színnel fested akkor tetszene. De ízlés kérdése.

2017. jan. 4. 16:36
 2/9 anonim válasza:
100%
Nekem nincs vele semmi bajom. Lányokon tetszik (fiú volnék :D), fiúkat meg nem fogok azért buz.isnak tartani vagy bármi mert befesti. Sokszor az is faszán néz ki szerintem.
2017. jan. 4. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
De ez miért lenne transszexuálitás, melegség?! Könyörgöm, HAJSZÍN!!! Hajszínt változtatott csak, semmi kirívót, hanem egy-két árnyalattal világosabbat... A hajfestés nem nőies dolog... Édes istenem, én befejezem inkább a GYK-s pályafutásomat!
2017. jan. 4. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nincs vele baj, ha olyan színt választ, ami jól áll neki. Soha nem értettem, miért mondják nőies dolognak a hajfestést.. A színes haj elmegy, olyan max 16 éves korig, utána már gáz, fiún is lányon is. Ne így akarjon kitűnni a tömegből, ettől még nem lesz menőbb.
2017. jan. 4. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:

A tiéd még lehet, hogy nem is természetellenes, bár nem láttam előzményt meg hogy milyen lett, ha gondolod, küldhetsz képet.

Az extrém az már más tészta, mondjuk ha valaki színész és a szerep kedvéért festik be a haját valamilyenre, az a munkája része, ha valaki jelmezes, beöltözős rendezvény miatt festi be a haját, azzal sincs problémám, akármilyen nemű, de mondjuk a hétköznapokban nem feltétlenül előny az extrém módon festett haj (nőknek sem, férfiaknak sem).

2017. jan. 4. 17:11
 6/9 anonim válasza:

3, 5:

Gondolom ezt a jelet nem ismeritek:

:-)

2017. jan. 4. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki :D
2017. jan. 4. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:
egészségére. nem zavar.
2017. jan. 4. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs benne semmi. Ha a nők festhetik akkor a férfiak is. A lényeg, hogy jól álljon. Sőt nekem tetszene is
2018. szept. 6. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!