Hogyan érjem el hogy puhább legyen a hajam?
Figyelt kérdés
Valami ilyesmi hajat szeretnék elérni, de a mostani hajam túl durva és töredezett :/ 22/F
https://www.youtube.com/watch?v=Mka74fj_yXM
2017. jan. 3. 19:54
1/7 anonim válasza:
vágd le nyugodtan puha és selymes lesz
2/7 anonim válasza:
A töredezettségen ápoló balzsammal tudsz segíteni, de hogy a haj alapból milyen vastag és durva szálú, az genetikus, azon nem tudsz változtatni.
3/7 anonim válasza:
Vasaltad vagy csináltál vele valamit? Mert ha igen akkor azt hagyd abba. És lehetőleg ne is szárítsd hajmosás után, max. tegyél rá egy törölközőt de hagyd, hogy magától száradjon. Ha nagyon szárítanád akkor is a legalacsonyabb hőfokon. És ne is dörzsöld törülközővel se miután megmostad, csak fésüld meg, a dörzsölés nagyon roncsolja a hajszálakat. Milyen sampont használsz? Nézd meg mi van benne, lehet, hogy szárítja a hajad. Pl.: ha jól tudom a Head and Shoulders eléggé szárít. Használj balzsamot kifejezetten száraz és töredezett hajra valót. És ha tudsz, vágass le a hajad aljából, ahol töredezett lehet, ha visszanő és ezeket betartod akkor puha lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem csináltam semmit a hajammal, viszont tényleg dörzsöltem, és utána szárítottam.Még fésűt sem használtam eddig, de ma már kicsit puhábbnak érzem a hajam most hogy fésültem is. :D
2017. jan. 3. 21:25
5/7 A kérdező kommentje:
Esetleg valami termék ami segítene?
2017. jan. 3. 21:26
6/7 anonim válasza:
Én sampont az Avon-tól rendelek, most balzsamot is onnan szedtem, de volt, hogy sima baba sampont használtam, Gabi vagy Johnson. Van pl.: Garniernek is olcsóbban ilyen balzsama száraz hajra de ha gondolod Schwarzkopf-nál is körülnézhetsz, azok is jók szoktak lenni.
7/7 anonim válasza:
Eredetileg középbarna, közepes erősségű hosszú hajam van. Amióta Dove sampont vagy Head and Sh-t használok + Gliss Kur olajos (aranysárga flakon) balzsamot, csodás puha a hajam.
39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!