Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kell csinálni, hogy...

Mit kell csinálni, hogy puhább legyen és nem ilyen drótos a haj? /Olyan módra gondoltam amit házilag lehet készíteni/ Mint pl. tojás a hajra-->fényes lesz tőle

Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A tojás az jó, de a hajhosszra inkább a sárgája, mert a fehérje szárító hatású. Keverheted még mézzel, az is nagyon jó, mehet ehhez még olíva vagy kókuszolaj is. Én ezeket mindig könnyen ki tudom mosni a hajamból. A joghurt is elég jó, bár szerintem a tojás + méz jobb.

Olvastam már a majonézről is, hogy nagyon szép és puha lesz tőle a haj. Én ezt fogom kipróbálni legközelebb, lehet, hogy keverek hozzá még valamit.

A sörös hajöblítést is sokan dicsérik.

2013. okt. 10. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Almaecetes hajöblítés :)
2013. okt. 10. 17:33
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek^^ <3
2013. okt. 10. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:

A majonéz olaj, meg tojássárgája...mellesleg tényleg jó, de otthon keverd ki, ne boltit kenj a hajadra.

1 sárgája, olajból annyi, amennyit lassú adagolás mellett felvesz. A lényeg, h egyszerre keveset önts(szinte kanalanként) és alaposan keverd el.

2013. okt. 10. 22:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi:D <3
2013. okt. 12. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Bevált valamelyik?
2014. jún. 20. 18:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem ilyen makacs hajam van és semmit se csinált vele:'D Úgy hogy maradtam a hajpakolásnál.
2014. jún. 20. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!