Mit csináljak ha vasalással a hajam tönkremegy de anélkül meg hülyén áll?
Figyelt kérdés
Növesztem a hajam és most tart ott, hogy ahhoz még nem elég hosszú, hogy a vállam alá érjen és így a vállam felnyomja alul ami miatt meg a hajam alja felhajlik vagy nem tudom, hogy írjam. (gondolom ezért hajlik fel, ha lejjebb nő már nem fog) Ki szoktam vasalni de az tönkreteszi, kiszárítja meg szálkásítja, másképp viszont hülyén néz ki. A fodrász meg azt mondja, hogy ha növesztem akkor nem vág belőle semmit, még az alját se vágja le, pedig azt hiszem régen azt a fodrászok pont azért vágták, hogy ne legyen töredezett.
Szóval ha nem szárítom és nem vasalom a hajam, akkor hogy tudom elérni, hogy egyenes legyen alul is?
2017. jan. 3. 19:07
1/8 anonim válasza:
Sehogy. Baratkozz meg vele egy idore.
3/8 A kérdező kommentje:
A hajam egyenes, csak az alja nem. Azért köszi, de majd inkább megoldom valahogy. :)
2017. jan. 3. 20:34
4/8 anonim válasza:
Vasalhatod is, csak használj hővédő spray-t vagy szérumot. Akkor nem fog töredezni.
5/8 A kérdező kommentje:
Biztos? Mert van már hővédő spray-m, csak úgy tudom hosszútávon az sem elég. :/
2017. jan. 4. 20:49
6/8 anonim válasza:
Szerintem probald akkor inkabb gondoriteni ho nelkul. Erre pedig szamtalan lehetoseg van. Es ugy nem is fog hulyen kinezni. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam arra is, legközelebb akkor kipróbálom azt, köszi! :)
2017. jan. 6. 13:50
8/8 anonim válasza:
Én is sokat vasaltam mert azt hittem hogy úgy szép mivel fényesebb és ápoltabb tőle. De aztán rájöttem hogy nem, és nem is áll jól a lenyalt. Magic levarag vagy Hair Wavz csavaro bevált. A hullámos haj szexi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!