Miért vasalja sok lány a haját ha láiszik hogy tönkremegy ettől? Ennyire fontos hogy kövessék a divatot?
Anyám meg dauerolta, mert akkor meg az volt a menő.
Nem neked csinálják. De ha neked jobb attól, hogy valakit támadhatsz...
Komolyan érdekel a hajuk minősége? Néha elmorzsolsz egy-egy könnycseppet, hogy ismeretlen lányok haja milyen viszontagságoknak van kitéve?
Elmondok egy titkot, a lányok 99%a nem divatból vasalja
Én azért vasalom, mert ilyen ha nincs kivasalva:
és ilyen, ha ki van
Nem azon van a hangsúly hogy egyenes, hanem hogy sima, és fényes. Felőlem lehetne göndör is, ha az így nézne ki:
(=ugyanolyan fényes és sima lenne, és nem olyan, mint az első képen.)
divat is egyébként az egyenes haj, de nem értem neked ez miért fáj ennyire.
én akkor vasaltam a hajam, amikor vállig ért csak. eredetileg hullámos a hajam, de ilyen rövid hajjal nekem egyenesen tetszik, ezért vasaltam. most majdnem derékig érő, ezért nem vasalom, hanem meghagyom hullámosan.
de nem is a divat a lényeg. fiúknak, lányoknak egyaránt inkább az egyenes haj szokott tetszeni.
Fájni éppenséggel nem fáj sőt minél több buta liba csúfítja el magát és áll be engedelmesen a sorba annál könnyeb kitünni a sok futószalag csaj között.
Egyépként meg ha valaki 3 számjegyű IQ-val olvassa el a kérdésemet az rájöhet hogy nem elsősorban a kiegyenesítésről van szó mert ha szerencsés hajtípusod van ami bírja a vasalást és nem megy tönkre akkor érthető hogy vasalod ha úgy jobban tetszik hanem arról ha valaki annak ellenére egyenesítgeti napjában többször hogy szarrá megy a haja. Egyépként meg szánalmasnak tartom azokat akik csak ezért teszik ki ennek a hajukat (bőrüket, körmüket 8-as) hogy MÁSOKNAK imponáljon. Én személy szerint bottal sem piszkálnék olyan pasit aki elvárná tőlem hogy ezzel szarakodjak.
És igen kedves 4-es néha elszomorít hogy néhány ember olyan hülye hogy képes tönkretenni a haját (gyengébbek kedvéért:ha valakinek bírja a haja és nem megy tönkre a vasalástól azokra nem vonatkozik) csakhogy divatos legyen.
6-os a ha a hajad göndören száraz és fénytelen a vasalástol nem lesz fényes (pláne mivel göndör haj álltalában száraz még ront is rajta) és mellesleg amit utoljára linkeltél az rohattul nem göndör.
Elég szánalmas dolog, ha a kedved vadidegeneknek a saját életükben meghozott döntéseiktől függ.
Azt pedig megengeded a 6-osnak, hogy jobban ismerje a saját haját, mint te? Vagy mindenbe bele kell szólnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!