Miért vasalja sok lány a haját ha láiszik hogy tönkremegy ettől? Ennyire fontos hogy kövessék a divatot?
6os vagyok
Jól van, akkor hullámos, remélem most kIb_szott elégedett vagy magaddal, hogy belejavíthattál valamibe, ami a válasz szempontjából teljesen irreleváns, ugyanis azon volt a hangsúly, hogy nem egyenes.
A másik meg, kérlek szépen drága szívem, ne akard nekem megmondani milyen a hajam vasalás előtt és után, mert én élek vele, és én látom. Ha a te IQd elérné a három számjegyet, akkor nem a saját baromságodat szajkóznád minduntalan, (igen k_rva valószínű, hogy a lányok 70%a hülye (mert kb ez az aránya azoknak akik valamilyen módon hőkezelik-vasalják a hajukat)) hanem megpróbálnád megérteni miért csinálják. Nyilván nem mindenki azért , mert "az egyenes a menő". De hát ugye te sokkal jobban tudod, te , aki nem vasalod..csak tudnám akkor minek teszel fel kérdést, ha magadtól ilyen ilyen k_rva okos vagy.
ez a szöveg meg szánalmas, és képmutató:
"Egyépként meg szánalmasnak tartom azokat akik csak ezért teszik ki ennek a hajukat (bőrüket, körmüket 8-as) hogy MÁSOKNAK imponáljon"
Ne mondd nekem, hogy ha soha senki nem látna, egyedül lennél a világban, te törődnél a külsőddel, mert arcon röhöglek.Innentől kezdve, te másoknak akarsz imponálni mindennel amit azért teszel, hogy jól nézz ki. Csak nálad ez nem hajvasalásban nyilvánul meg, de semmi jogod elítélni azt, akinél igen.
Egyébiránt pedig egy kicsit ironikusnak tartom, hogy te papolsz IQról, mikor a helyesírásod egy 10 éves gyerekéhez tudnám hasonlítani. EgyéPként?! (=egyébként); kitÜnni? (=kitűnni); áLLtalában? (=általában); Rohattul?! (=rohadtul)
Láthatóan vesszőt használni nem tudsz, és még a mondatbeli egyszerű személyegyeztetések is nehézséget okoznak
"szánalmasnak tartom azokat(AZOKAT TÖBBESSZÁM HARMADIK SZEMÉLY, ŐK) akik csak ezért teszik ki ennek a hajukat (bőrüket, körmüket 8-as) hogy MÁSOKNAK imponáljon(E/3,Ő IMPONÁLJON? KI? ŐK IMPONÁLNAK->IMPONÁLJANAK).
A hajsütővas az agysejteidet is elégette vagy mi??? A kérdés arról szól hogy akinek tönkremegy a haja és ocsmány szállkás lesz AZ miért csinálja nem azok ról akinek bírja a haja.
Folyamatábra
1.Gödörből SZÉP egyenes pozitív végeredmény jó hatással van a külsőre ----> jó, érthető, remek
2.Gödörből OSMÁNY egyenes negatív végeredmény, elcsúfít ---->rossz, érthetetlen
Az én kérdésem a 2.!!! esetre vonatkozik NEM az 1.-re
"Ne mondd nekem, hogy ha soha senki nem látna, egyedül lennél a világban, te törődnél a külsőddel, mert arcon röhöglek."
Ha 2. helyzet áll fenn akkor értelmét veszti a dolog, mert ha törödök a külsőmel akkor az pozitív irányba változik nem negatív irányba (gyengébbek kedvéért: göndör--->OCSMÁNY egyenes (2.)) vagyis nem azzal van a baj ha valaki szépen, öltözködik, smenkel, csinál frizurát hanem ha ezzel árt magának pl.: 2. helyzet NEM 1.
Remélem most kIb_szott elégedett vagy magaddal, hogy átjavítottál néhány elgépelést és egy fogalmazásbeli hibát, remélem kapsz érte (vagy a helyesírás ellenörző program) pirospotot a taníntónénitől
Egépként meg IQról = IQ-ról és használj szóközt (space) tudod, MINDEN szó között
Egyébiránt a szövegértésed egy 10 éves gyerekéhez tudom hasonlítani
Az én kérdésem nem az volt hogy miért vasalják a hajukat mert addig világos hogy jobban tetszik nekik, hanem hogy HA roda töredezett, vattás lesz ergó tönkre teszik a hajukat AKKOR miért csinálják??? (2. helyzet még mindig nem 1.)
De látom ez már túl magas egyeseknek
"Jól van, akkor hullámos, remélem most kIb_szott elégedett vagy magaddal, hogy belejavíthattál valamibe, ami a válasz szempontjából teljesen irreleváns, ugyanis azon volt a hangsúly, hogy nem egyenes"
1. Egyébiránt pedig egy kicsit ironikusnak tartom, hogy te papolsz nekem arról hogy mi irreleváns amikor itt játszod a nyelvtantanárt mivel a kérés nem nyelvtannal kapcsolatos (Gy.k.: vagyis amit írtál (a helyesírásról) az irreleváns)
2.a képre te írtad hogy göndör
3. nem mindegy hogy a kezdő haj (Gy.k. vasalás elötti) száraz és töredezett mint az elsö képen vagy egészséges mint a másodikon mert ugye ha a haj alapból száraz akkor a hajvasaló, hőkezelés csak ront rajta
"HA roda töredezett, vattás lesz ergó tönkre teszik a hajukat AKKOR miért csinálják???"
Miért hordanak magassarkút, ha bütykös lesz tőle a lábuk?
Miért szoliznak, ha ráncosak lesznek tőle?
Miért esznek/isznak cukros dolgokat, ha híznak tőle?
Molesztált egy hajvasaló? Mert nagyon ráfókuszáltál a témára.
pár ève èn sem bírtam meglenni vasalás nèlkül. aztán szèpen rájöttem,hogy mit művel a hajammal.. nehèz volt abbahagyni,olyan rosszul èreztem magam,ha vasalás nèlkül mentem ki az utcára. komolyan függősèget okozott,hiszen jobban tetszettem MAGAMNAK vasalt hajjal.szóval nem vmi kandúr miatt vasaltam..
aztán ugye abbahagytam,de a hajam nem lett szebb pikk-pakk. 2 èv kellett kb mire teljesen lenőtt a vasalt rèsz,hiszen havi 1-2cmt vágtam belőle,nem akartam drasztikusan levágatni.
most szèp a hajam,de mèg alkalmakkor se vasalom.balzsamozok,olajakat használok inkabb, hogy mèg jobban ápoljam.
picit most is zavar az a természetes hullám benne,de nem èr annyit az egyenes haj ..
amúgy szerintem se kène beleszólni más èletèbe . èn se papolok a barátnőknek akik vasalják.
"annál könnyeb kitünni a sok futószalag csaj között. "
Mert enélkül nem tudsz "kitünni"? :D Értem már egy szürke irigy kisegér vagy, akinek hülye p*csa mindenki aki jobban néz ki nála. Nem vagy irigy? Ó dehogynem, süt a kérdésből is.
nekem természetesen lágyan huulámos, vállig érő hajam van
én szertem
senki se szóljon bele abba hogy milyenre csináljam a hajam
az a lényeg h nekem tetszen és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!