Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kakóvajjal való bírnulás...

A kakóvajjal való bírnulás tényleg nagyon veszélyes és akár 1 alkalom után bőrrákot okozhat?

Figyelt kérdés

Ma vettem a gyógyszertárban, és az eladó mondta, hogy nagyon nem ajánlja..mert akár 1-2 alkalom után bőrrákot lehet kaponi. Ez igaz?:O

Olyasmit mondott, hoyg ez olyan minta amikor a fasirtot bezsírozzuk és utánna ha sütjük megpirul..és hoyg kakaóvajjal velünk is ez lesz..

És ha mondjuk 14óra és 16óra között siimán vagy naptejjel napozok és 16-18óráig kakaóvajjal még úgy is káros lenne?

Mert este már gyengébbek az UV sugarak nem?

Tapasztalatok, vélemények?...

2010. máj. 4. 06:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Mi édesanyámmal évek óta kakaóvajjal kenjük magunkat, és egyikünknek sincs semmi baja. Szerintem még egészségesebb is talán, mint az ilyen gyárban készült naptejek, mivel ezeket a gyógyszertárban készítik, iszonyat pontos eszközökkel mérik ki stb. Ha esetleg érdekel, olvasd el ezt a cikket:

[link]

De nekünk tényleg nem volt még panaszunk rá, éppen tegnap vettünk egy újabb dobozzal.

2010. máj. 4. 07:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja első voltam 18/L
2010. máj. 4. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!