Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kakóvajjal való bírnulsá...

A kakóvajjal való bírnulsá tényleg nagyon veszélyes és akár 1 alkalom után bőrrákot okozhat?

Figyelt kérdés

Ma vettem a gyógyszertárban, és az eladó mondta, hogy nagyon nem ajánlja..mert akár 1-2 alkalom után bőrrákot lehet kaponi. Ez igaz?:O

Olyasmit mondott, hoyg ez olyan minta amikor a fasirtot bezsírozzuk és utánna ha sütjük megpirul..és hoyg kakaóvajjal velünk is ez lesz..

És ha mondjuk 14óra és 16óra között siimán vagy naptejjel napozok és 16-18óráig kakaóvajjal még úgy is káros lenne?

Mert este már gyengébbek az UV sugarak nem?

Tapasztalatok, vélemények?...

2010. máj. 3. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:
ÉN erről még soha nem hallottam.Szerintem kamu...Kb annyira okoz bőrrákot, mint ha rendesen kifeküdnél.
2010. máj. 3. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:
drága szívem, ne legyél már ennyire idióta (már bocs). szerinted árulnak olyan szereket ami 1-2 alkalom után máris bőrrákot okoz? ha tényleg gyógyszertárban vetted, akkor az eladó szvsz hülyének nézett
2010. jún. 11. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!