Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az otthoni füllyukasztás...

Az otthoni füllyukasztás mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
ma lyukasztottam ki a fülemet itthon a tűt ilyen spray-val lefújtam ez olyan mint amikor szurit kapsz és elötte lefújnak .... mit csináljak h ne gyulladjon be és ne legyen semmi komplikáció
2011. máj. 16. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem nemlessz semmi bajjod, de azért kend be valamivel..

énis megcsináltam.. de nekem nagyon rosszul végzödött sajnos, ami van a fülbevaló végén ilyen kis bigyó hogy ne essen ki a fülbevaló azt nekem alváskor bele nyomta a párna és belefort a fülembe, és nemvettem észre és ott körülötte teljessen benne volt:S de aztán nagy nehezen sikerült kiszedni:) ugyhogy eleinte figyelj arra h ne azon az oldalon feküdj:) soksikert

2011. máj. 16. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
egyik barátnőm házilag csinálta és nem lett semmi baja. de nincs az a pénz, hogy engem erre bárki is rávegyen :D
2011. máj. 16. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is egyedül csináltam otthon, és semmi baja nem lett.
2011. máj. 16. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyukám is otthon csinálta titokban még 16 éves korában (mert nagymamám nem akarta megengedni neki), de semmi baja nem lett.
2011. máj. 16. 16:49
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat egyenlőre nincs semmi baja a fülemnek szerencsére nem gyulladt be meg rendszeresen fújon fertőtlenítő spray val
2011. máj. 17. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!