Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szortelenites utan kipattogok...

Szortelenites utan kipattogok odalent. Van valami krem ra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Borotvalkozas utan masnap kipattogok es mar nem csak a bikinivonalnal hanem a szemeremdombom is. Sok modszert kiprobaltam. Bekentem mar testapoloval napolajjal meg stifttel is. Meg a citromlevet is kiprobaltam mert valahol azt olvastam hogy kicsipi es jo ra. (Majdnem kiutottem a fejemmel a plafont.) Tonikkal is probaltam, minden olyan kremmel ami (elvileg) jo a pattanasos borre. Meg azt is kiprobaltam hogy nyaron meztelenul kifekudtem a hatso kertben napoztatni. Legutobb nem vettem fel bugyit alvasnal mert arra is gondoltam hogy talan a fehernemu anyagatol nem szellozik a bor vagy az kidorzsoli.

Nem tudjatok mi lehet az ami nem csak puhabba teszi a bort de megelozi a kipattogast? Szeretnek vegre sima szep bort odalent mert igy meg az onbizalmam is jelentosen csokkent.

2016. dec. 30. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Mindig tiszta, és éles borotvát használj!

2. Használj borotvahabot!

3. Utána after shave balzsam

A házi szereket hanyagold. Max másnap kenj rá körömvirág krémet.

2016. dec. 30. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Kb minden 5. lánynak nem bírja a bőre. Nem egy újkeletű dolog.
2016. dec. 30. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
A legrosszabb, amit tehetsz, hogy mindenfélét belekensz. A legfontosabb az éles borotva ès a fertőtlenítés! After shavvel kend be, de más házi dolgot ne kenj rá. Ha a szőr növekedésével megegyező irányban borotválsz, kevésbé pattog ki másnap, de az eredmény se lesz olyan puha. Mindig használj puhító borotvahabot, és utána fertőtlenítsd le a területet. Az after shavekben van bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő is.
2016. dec. 30. 22:17
 4/5 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám és rengetegen ajánlják a Sudocremet. Én is azt fogom kipróbálni, állítólag csodaszer, egy próbát megér! :)
2016. dec. 31. 02:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a lábamon egy ilyen borotválás utáni 1000 forintos krém mulasztotta el, a rossmanban találtam a gyantacsíkok alatt több fajtát is, volt egy 500 forintos is, azt már utólag használtam, az se volt rossz. Már ott tartottam, hogy sírok,hogy bőrgyógyászhoz megyek, mert MINDEN ártott neki.

Először az új krém is csípte, de puhábbá is tette a bőröm. Szerencsére már nem látszik.

A bikinivonalra is tettem, de érdekes mód ott nem volt akkora probléma, ott is jó lett.

[link]

ez volt az különben, az hülyeség hogy lassítja a növekedést, de szerintem ez csodacucc

2016. dec. 31. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!