Igazabol lanyoktol szeretnek tanacsot kerni, szortelenites teren. Esetleg valami tipp?
Figyelt kérdés
16 vagyok lany,es hat gondom van a borotvalassal. Megprobaltam tobb pengelyu borotvaval2,3,5 pengessel is habbal az nelkul borotvalni,majd alkohollal az nelkul is de mindig nagyon kisebesedik es voros lesz. Neten olvastam par dolgot,de nem jutok semmire. Gyantatol meg fellek hogy faj.
.
2016. dec. 4. 15:26
1/2 anonim válasza:
Próbáld ki a kamillás hintőport. Nekem az vált be.
23/F
2/2 anonim válasza:
Epilátor a legjobb és csak az első alkalom fáj, mert akkor az összes szőrt kiszedi, később már csak pár szál nő ki. Jobb a gyantánál, mert ott várni kell, hogy félcentis legyen a szőr. Én a bikinivonalamat is epilálom, pedig érzékeny a bőröm.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!