Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim szortelenites kremmel?...

Intim szortelenites kremmel? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
Vettem szortelenito kremet, viszont soha nem hasznaltam korabban. Irja a hasznalati utmutato, hogy a krem nem erintkezhrt a nyalkahartyaval. Ez vilagos, de a kerdesem, hogy akkor, hogy igy mondjam, a nyalkahartyahoz mennyire kozel kenhetem be a kremmel? Nem is igazan ettol, inkabb a lemosas muveletetol tartok, hogy akkor odakerul. Van a dobozban egy kis szivacs is, de igy is aggodok. Szoval tudnatok segiteni, hogy ezt pontosan hogy oldjam meg? Illetve mennyire lenne nagy baj belole, ha tegyuk fel, egy kis krem odakerul? Fordult mar ilyen elo valakivel?

2016. okt. 19. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Intim szőrtelenítésre nem való a krém.

Tele van maró anyagokkal,amik nem valóak a hüvelybe.

Inkább használj borotvát,a hatása ugyanaz.

2016. okt. 20. 01:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Kifelé lehet törölni,de akkor is kerülhet vegyi anyag a nyálkahártyára ami irritációhoz vezet.
2016. okt. 20. 05:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Intim teruletre ne! Ki fogja marni. Edesanyamnak pl durva gyulladt sebeket csinalt meg a laban is, pedig ott nem erzekeny a bor. Akarhanyszor probalta, akarmilyen markas termekkel...
2016. okt. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!