Ha sokat vagytok napon BB krémmel az arcotokon (csak egy keveske) ami tenyleg jo minőségű es van benne fényvédő, akkoe barnultok valamennyire?
Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 21:03
1/3 anonim válasza:
hosszabb távon nem voltam még kint smink nélkül (nem sok, csak egy kis bb krém meg púder) és valamennyit barnult az arcom, szóval igen
pedig nem sok alkalmam volt rá, eddig tanultam a vizsgákra a szobámban és alig mozdultam ki :D
2/3 anonim válasza:
Ha csak kevéske, akkor lehet. Én nem barnulok, hanem égek de ha a fényvédős bb krém van rajtam (nem vastagon csak épp egy kevés) akkor nem égek le. Szóval valamennyit mindenképp véd.
3/3 anonim válasza:
Remélem, nem.
Egyébként én biztos nem, mert a BB krém alatt van alapból 50+ SPF a fejemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!