Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rosszat tesz a hajamnak, ha...

Rosszat tesz a hajamnak, ha egy nap többször is megmosom?

Figyelt kérdés
Szakács vagyok, ezért munka után legtöbbször iszonyat büdös a hajam. Ha este programom van, a program előtt is megmosom, pedig sokszor előtte reggel már megmostam egyszer. Ez káros a hajamnak?
2016. dec. 29. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:

A fejbőrnek sokkal károsabb a sampon. Olvass utána mik vannak benne.

Pl a Sodium Laureth Sulfate maró hatású és mindegyikben megtalálható, még a növényi samponokban is (általában más néven, de ugyan az a vegyszer). Nekem már kisebesedett a fejem és gennyes úgyhogy muszáj természetes összetevőkkel hajat mosnom.

2016. dec. 29. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha a program előtt megmosod a hajad, másnap reggel nem kell. Ha tudod hogy este programod van, akkor ne mosd meg reggel.Nem kell minden nap megmosni ha nem mész sehova. Ha hétfőn és kedden nincs progid, akkor elég kedd reggel megmosni.

Elhiszem hogy büdös, de nagyon-nagyon nem tesz neki jót ha ennyiszer mosod, sokkal gyorsabban zsírosodik majd(vagy már), és amit az első írt kisebesedik és fájni fog. Ha nagyon zavar hogy büdös akkor vízzel kicsit öblítsd le és szárítsd meg, ettől picit jobb lesz:)

2016. dec. 29. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Jaj tesóm is ugyanilyen, hiába mondjuk neki, hogy ne mossa, mert idős korára ki fog hullani az összes.

Ettól csak jobban zsírosodik, próbálj átállni babasamponra, abban nincs káros összetevő.( vagy hát nem annyi )

Heti 2 lenne az ideális.

2016. dec. 29. 19:24
 4/6 anonim válasza:
Nem, nem szabad egy nap többször mosni, még csak naponta se szabadna. Valaki heti 2-t javasol, nekem a fodrászom heti egyet mondott, az elején fura volt átállni, de hosszútávon jót tett a hajamnak, azóta fényesebb és erősebb is a fejbőröm meg nem viszket, nem is korpásodik. Ha nagyon nem bírod megállni a hajmosást, akkor állj át heti 2 alkalomra, közben meg ha sürgősen meg kéne mosni, használj csak balzsamot. Az is tisztítja a hajat, ápolja és jó illatú is lesz.
2016. dec. 29. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen rosszat tesz neki. Próbáld meg kevesebbet mosni. Száraz sampon vagy van ilyen hajspray avval befújod és jó illata lesz.
2016. dec. 29. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Pl az én fodrászom azt mondja, hogy annyi por, kosz van a levegőben, hogy nem árt a napi hajmosás. Természetesen valami bio samponnal. Rövid a hajam és kétnaponta mosom, hogy normálisan álljon.
2016. dec. 30. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!