Ugye nem árt a hajamnak, ha minden reggel megmosom?
Minden reggel megmosom a hajam iskolába indulás előtt. De a reggeleim egyébként is egy órás készülődéssel kezdődnek. Fogmosás, arcmosás, hajmosás, hajzselé, hajlakk, hajszárítás, megont hajlakk, borotválkozás, öltözködés, tízórai készítés... De ez mellékes. Nagyon ártalmas lehet ez a hajamnak?
16/fiú
Köszi előre is válaszokat:))
Azzal is ártanál, ha minden masnap tennèd.
Sőt a legideálisabb a hajnak , ha 4 naponta mossák.
Tonkre teszed. Elfog vekonyodni, majd letoredezik!
A haj lenyege es legolcsobb , legjobb hajápoló eszköze a zsìrja...
Nekem gyakori mosást igénylő típusú a hajam, naponta/másnaponta mosom esténként, ilyenkor teszek rá hajhabot ami kitart a köv hajmosásig. Szintén az esti hajmosás teszi lehetővé h magától megszáradjon.
Borotválkozás szintén este, így nem a frissen borotvált bőrt éri a -10 fokos szél.
Kíméld meg a hajad és fejbőröd attól a napi kínzástól mert tönkremegy a hajad és hamar elkezdesz kopaszodni.
4# ne haragudj nem adtal rossz tanàcsot! De Te mièrt nem fogadod meg? Amit te csinalsz szegèny hajaddal, az sem különb.
Nem.. nem kell sèrtèsnek venni.csak megfogadhatnád a saját tanàcsod. A sok mosàs is tönkre teszi önmagàban a hajt
én már lassan 5 éve ugyan ezt csinálom semmi baja a hajamnak:DDD
de lehet öreg koromra kopasz leszek:DD 19f.
8 éve én is ezt teszem, semmi baja a hajamnak.
Akik szerint ez hű de ártalmas, amúgy nem gondolkodnak? Akkor ti tusolni is csak 4 naponta szoktatok? Vagy ha naponta, kihullott már minden testszőrzetetek, tönkrement a bőrötök?
"Mióta gyakrabban mosom nem gubancolódik össze."
THIS.
Mindennap hajat mosok, kb 10 éve fésülködtem utoljára. Se gubanc, se csomó, se kóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!