Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ugye nem árt a hajamnak, ha...

Ugye nem árt a hajamnak, ha minden reggel megmosom?

Figyelt kérdés

Minden reggel megmosom a hajam iskolába indulás előtt. De a reggeleim egyébként is egy órás készülődéssel kezdődnek. Fogmosás, arcmosás, hajmosás, hajzselé, hajlakk, hajszárítás, megont hajlakk, borotválkozás, öltözködés, tízórai készítés... De ez mellékes. Nagyon ártalmas lehet ez a hajamnak?

16/fiú

Köszi előre is válaszokat:))

2016. dec. 22. 23:44
1 2
 11/18 anonim válasza:
74%

Ha ennyi trutykot rákensz a hajadra akkor azt mosni is kell minden nap.

Meg hát addig piperészkedj vele ameddig még van mivel. A férfiak a 20-as éveik vége felé már elkezdhetnek kopaszodni :D

2016. dec. 23. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

Nem csoda, hogy minden nap megmosod... ennyi szutyok után nem csoda, hogy undorító lesz a nap végére a hajad. Nem kéne ennyi mindent használni. Elég csak 1x hajlakk.

Az már mellékes, hogy többet készülődsz a hajaddal mint egy lány, de ez most nem téma (páwa fiúk ezt csinálják)

2016. dec. 23. 11:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 éve, 14 éves korom óta minden nap megmosom, és köszöni, nincs baja. (Nem hullik, nem kopaszodom stb.) Ez szokás dolga, ne hallgass az okvetetlenkedőkre. F/39
2016. dec. 24. 00:25
 14/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Na végre megérkeztél. Arra vártam, hogy végre valaki ilyen választ adjon, ami nemcsak a te, hanem az én véleményem is. Ugyan mi a franc baja lenne a hajamnak?! Muszáj megmosnom, mert este nem mosom ki belőle a hajformázókat, direkt reggelre hagyom.

A sorrend, amit írtam picit hibás, csak siettem a kérdés kiírásával. Igen, sokan mondták, hogy többet készülődök, mint egy lány XDDD De kit érdekel?! Legyek egy pattanásos fejű (alapozó, púder), kócos hajú (hajzselé, hajlakk) és rosszul öltözött (mindig tiszta és ízléses ruha) gimnazista?! Hát nem. Figyelek a ruhámra, a hajamra és a bőrömre is. Most akkor kezdhetitek irkálni, hogy biztosan meleg vagyok, hogy alapozó, púder...stb.... De ki a xxx-t érdekel?! Nem vagyok meleg, csak igényes. Olyan velem egyidős fiúkat látok nap mint nap, hogy az állam leesik. Hogy lehet valaki ilyen trehány és lusta, hogy nem foglalkozik a külsejével?!

Szóval rajta. Lehet pampogni, hogy tuti meleg vagyok! De nem... ;) :*

(A normális válaszadók válaszát nagyon köszönöm. Ez a pár sor nem nektek szól! :) ).

2016. dec. 24. 16:50
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Oké elhisszük hogy nem vagy meleg. De alapozó és púder? Atya ég.
2016. dec. 24. 20:14
 16/18 anonim válasza:
Egyszerűen csak páwa vagy. Az igazi lányok az ilyen fiúkat bottal nem piszkálják meg, a többinek meg kevés vagy addig amíg nincs Audid vagy BMW-d, és saját lakásod 20 éves korodra. Úgyhogy igyekezz!
2016. dec. 26. 12:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Hello, kérdező, a 13-as vagyok. Szerintem jó, hogy odafigyelsz magadra. Hogy ezt páwa vagy bármilyen stílusnak hívják, az egy dolog. Ennek a hülye részei nyilván kinőhetőek a korral. Ez még azonban mindig jobb, mintha koszos, zsíros hajú, ápolatlan bőrű lennél. Sok fiatal srác úgy néz ki, mint valami modell, ugyan én is igyekszem felzárkózni a "versenyben", korom adta határok között persze.
2016. dec. 26. 23:46
 18/18 anonim válasza:
Heloooo az miért van hogy én 2-3 naponta mosom a hajam és nem zsíros hanem büdös lesz. Utcán mindig hordok sapkát télen legalább is addig amíg elbicózok a suliba:D és nem büdös környezetben élek 14/F.
2017. jan. 23. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!