Ugye nem árt a hajamnak, ha minden reggel megmosom?
Minden reggel megmosom a hajam iskolába indulás előtt. De a reggeleim egyébként is egy órás készülődéssel kezdődnek. Fogmosás, arcmosás, hajmosás, hajzselé, hajlakk, hajszárítás, megont hajlakk, borotválkozás, öltözködés, tízórai készítés... De ez mellékes. Nagyon ártalmas lehet ez a hajamnak?
16/fiú
Köszi előre is válaszokat:))
Ha ennyi trutykot rákensz a hajadra akkor azt mosni is kell minden nap.
Meg hát addig piperészkedj vele ameddig még van mivel. A férfiak a 20-as éveik vége felé már elkezdhetnek kopaszodni :D
Nem csoda, hogy minden nap megmosod... ennyi szutyok után nem csoda, hogy undorító lesz a nap végére a hajad. Nem kéne ennyi mindent használni. Elég csak 1x hajlakk.
Az már mellékes, hogy többet készülődsz a hajaddal mint egy lány, de ez most nem téma (páwa fiúk ezt csinálják)
Kedves utolsó! Na végre megérkeztél. Arra vártam, hogy végre valaki ilyen választ adjon, ami nemcsak a te, hanem az én véleményem is. Ugyan mi a franc baja lenne a hajamnak?! Muszáj megmosnom, mert este nem mosom ki belőle a hajformázókat, direkt reggelre hagyom.
A sorrend, amit írtam picit hibás, csak siettem a kérdés kiírásával. Igen, sokan mondták, hogy többet készülődök, mint egy lány XDDD De kit érdekel?! Legyek egy pattanásos fejű (alapozó, púder), kócos hajú (hajzselé, hajlakk) és rosszul öltözött (mindig tiszta és ízléses ruha) gimnazista?! Hát nem. Figyelek a ruhámra, a hajamra és a bőrömre is. Most akkor kezdhetitek irkálni, hogy biztosan meleg vagyok, hogy alapozó, púder...stb.... De ki a xxx-t érdekel?! Nem vagyok meleg, csak igényes. Olyan velem egyidős fiúkat látok nap mint nap, hogy az állam leesik. Hogy lehet valaki ilyen trehány és lusta, hogy nem foglalkozik a külsejével?!
Szóval rajta. Lehet pampogni, hogy tuti meleg vagyok! De nem... ;) :*
(A normális válaszadók válaszát nagyon köszönöm. Ez a pár sor nem nektek szól! :) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!