Azzal csak ártanék a hajamnak, ha egy héten többször balzsamoznám, csak úgy?
Figyelt kérdés
Száraz hajam van. Néha balzsamként használom ezt ( [link] a hajpakolást, és arra gondoltam, hogy heti 3x bevizezem a hajam, rákenem, majd leöblítem. Mert miután használom, olyan szép a hajam. De ahogy telnek a napok, egyre jobban "kiszárad". Amúgy heti 1x mosok hajat, így csak heti 1x használok balzsamot/pakolást.2013. nov. 10. 12:47
1/2 anonim válasza:
Néhány alkalom után valószínűleg felgyűlne a hajadon, és úgy néznél ki, mint aki egy éve nem mosta meg.
Inkább használj valami olyan pakolást, ami TÉNYLEG hatásos (ezt a legjobban onnan lehet észrevenni, hogy mosás után két nappal is ugyanaz a hatás, mint közvetlen utána :D), de ha feltétlen ehhez ragaszkodsz, vegyél egy fújkálós, nem kimosandó balzsamot, és használj hajvégápolót.
2/2 anonim válasza:
Nem árt, de nincs is sok értelme. Inkább vegyél egy jó balzsamot, kifésülő sprayt meg hajvégápolót, sokkal többre mész vele. Ez a pakolás amúgy sem ér sokat, én is próbáltam. Vannak sokkal jobb balzsamok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!