Pattanásos arc, megoldás? (Képpel,18/f)
Sziasztok!
18 éves fiú vagyok (mindjárt 19), és kb. 9.-es korom óra kezdődött az egész pattanásos ceremónia... azóta sok mindent kipróbáltam, most 5-6 hónapja egy bőrgyógyász ajánlására: zinery-t reggel és differin este. Elején volt egy kis némi változás, voltak reményeim, de mostmár visszaállt minden a régi állapotokra... sajnos.
Amit rólam kell tudni:
-7-8 évet fociztam, most egyetemen vagyok ezért nem tudok annyira, szóval egészséges vagyok fizikailag (ha érdekes: ~172-5cm magas/~70-5kg)
-már 1-2 éve, hogy nem eszem "finomságokat", de látható, hogy nem segített. Mostanában néha sütit eszem, chipset, de kb. havi 1-2x maximum
-nincs: alkohol, cigi, drog... stb. (talán cigi volt 9 évesen egyszer apámmal :D, de 1 csepp alkohol sem nem drog)
-alszom rendesen, és alvás előtt nem tűröm magam (legalább) zuhany (de inkább fürdés) nélkül -> tehát higénia pipa :)
Szüleimről (mert sokan mondják, hogy genetika, öröklés stb.)
Megkérdeztem őket, hogy velük mi volt a helyzet, apámnak ritkán anyámnak még annál is ritkábban voltak pattanásai. Anyám szerint havi 2-3 kisebb pattanás volt az arcán vagy a nyakán, de nem több. Ugyanez a testvéreimmel, náluk volt egy kevés, de nem annyira mint nekem
Képet tudok privátban küldeni: főleg az arcom két oldala és az orrom körül + az állam
Január elején végzem a vizsgáimmal, azután gondoltam arra, hogy elmegyek valami megbízható/jó/okos/tapasztalt..stb.. orvoshoz/kozmetikushoz/emberhez aki tudja mi lenne a legjobb megoldás nekem. Szóval jöhetnek tippek az előző mondatnak megfelelő ember megtalálására :)
(Budapest körül)
Köszönök minden segítséget előre is.
Boldog Ünnepeket!
Szia!
Csatlakozom az egyik hozzászólóhoz, nekem is a fekete szappan tette teljesen rendbe a bőröm!
11.-es. Nekem segítettél!
Van egy patti ami fáj ,nem akar elmúlni, most kipróbálom. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
#11-est is kipróbálom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!