A nemi szervemen a szört hogy vágjam le?
Figyelt kérdés
Egy kelemetlen kérdéssel fordulok hozzátok, a barátom már utalgat az első együtt létre és ezzel kapcsolatost szeretnék fel tenni és azt szeretném meg tudni hogy a nemi szerven lévő szőrt ilyenkor le vágjam? és hogyan tegyem meg gyantát nem használok csak borotvával tudnám de arrol is egy csomo rossz dolgot hallotam ti mit ajánlatok hogy használjam a borotvát kérlek segítsetek tanácstalan vagyok aki tud olyan modszert hogy nem fáj a borotvával való szörtelenitést az legyen szíves meg írni elöre is.2016. dec. 29. 00:41
1/6 anonim válasza:
mégis mi fájna borotvával? tényleg megvághatod magad, én is mindig megvagom a pofám, de az nem fáj csak verzik. de ehhez nagyon benanak kell lenni mint pl én xd
2/6 anonim válasza:
Szortelenito krem ? Epilator? Borotva sem egy was ist das. Kend be tusival,jol habositsd fel es borotvald le a szort.:)
3/6 anonim válasza:
Hát én kozmetikushoz járok, mert nagyon problémás dolog nálam a szőrtelenítés, hozzám képest biztos nyert ügyed van:D Borotvával kapcsolatban, nem nagyon tudok tanácsot adni, talán annyit, hogy használj habot. Vannak akik, szőrtelenítő krémet használnak, de szerintem az eszeveszettül kidörzsölné a bőrt ott, én tényleg a gyantát ajánlom kozmetikusnál. Kellemetlen ugyan, de meg lehet szokni, és csak egy szakember csinálja..:)
4/6 anonim válasza:
Szortelenitokremet oda ne hasznalj!
Amugy hany eves vagy?
5/6 anonim válasza:
Vannak olyanok, amiket lehet ,marmint kremet
6/6 A kérdező kommentje:
amugy 17 éves vagyok köszönöm a válaszokat és arra gondoltam amikor a borotvára gondoltam hogy fáj mit pl: megvágom ott lent magam és ott nagyon fáj ha meg van vágva állitolag de azért köszönöm
2016. dec. 29. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!