Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan vágjam le, hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan vágjam le, hogy egy fiú nem olyan amilyennek mutatja magát?

Figyelt kérdés

Leginkább olyan fiúkra vadászom aki tipikus minta gyerek,de igazából otthon verik és megölné az anyádat is.

Honnan derítsem ki,hogy melyik fiú ilyen?Jó..néha vannak árulkodó jelek,de legtöbbször nincs semmi.

2015. okt. 30. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Űha! Itt gondok vannak. Menj el egyszer egy pszichológushoz. :)
2015. okt. 30. 09:20
 2/5 A kérdező kommentje:
hűha köszi
2015. okt. 30. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Igaza van az elsőnek de hogy kapjál választ szereti ha verik vagy nem zavarja nem igazán reagál a bántó szavakra és nem hatja meg a fájdalom
2015. okt. 30. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Hát engem nem vernek itthon de az apámat szívesen látnám holtan és olyan nézőpontom van hogy némelyik ember megölése szükséges dolgok eléréséhez. De am illemtudó és kedves vagyok általában :D

Csak picit pszichopata :3

Amilyennek én látszok: Csendes illemtudó komoly Sose poénkodok de ha mégis poénkodok az is morbid vagy szarkasztikus. Néha elkalandoznak a gondolataim és ez olykor-olykor kívülről is látszik (elbambulok pár másodpercre, nem figyelek) Nem szívesen beszélgetek olyan emberekkel akik másokat nem tisztelnek és rendbontanak általában hegyes hosszúkás dolgokat szoktam a kezemben forgatni pl: toll

Általában kerülöm vagy legalábbis minimalizálom a szemkontaktust. Ha valakit nem kedvelek/utálok akkor általában őt figyelni szoktam távolról és ábrándozom a megöléséről ez kívülről igazából csak annyi látszik hogy szigorúan nézek rá. Remélem segítettem a pszichopatád megtalálásában :D

2015. okt. 30. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valaki ilyen azon alapvetően látszik. Lehet hogy az ilyenek túl zárkózottak de tapasztalatom szerint az csak átmeneti állapot egy idő után lázadozni kezdenek titokban dohányoznak drogoznak meg isznak. Én nekem egy- két osztálytársam ilyen akiknek tudom a családi hátterét is ebből 2 köré csak úgy gyűlnek a lányok mert manapság ez jelenti azt hogy ő menő.
2015. okt. 30. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!