Túl szőrös a karom. Mit csináljak?
Miért nem mered a bajszod leszedwtni? Nem fáj annyira.
A kozmetikus előtt pedig ne szégyelj semmit, sok mindent látták már ők.
én 5-6 évig borotváltam a karomat (is). Na azt tényleg ne tedd. De az epilátor miért van kizárva? Nekem nem marad utána fekete pötty. Ha hosszú a szőr állatira fáj. Aztán szép lassan hozzászokik a bőr. A lényeg, hogy ki legyen áztatva a terület és ne legyen túl hosszú a szőr.
A kozmetikus pedig nem fog szólni ilyenért... neki ez a dolga, hidd el, látott már csúnyábbat is.
A lábamat én is borotválom, mert a gyantához megnöveszteni nem bírom, az epilátortól pedig tele lesz fekete szőrbenövésekkel.... bár a lábujjaimon bevált. Én 2013. karácsonyára kaptam a gépet, azóta csak ezzel szőrtelenítem a karom, a lábujjam, hónaljam és már kis pihékként kezdenek visszanőni. Nyilván, ha a kinövéstől számított 1 héten belül nem szedem le, sötétebb lesz.
Sajna az ajkam felett én is borotválom, mert van ott egy anyajegyem amit bajos lenne megsérteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!