Valaki segitsen rajtam! Mit tehetnék? Lány vagyok és szőrös a karom és engem zavar!
Barna ,gyenge szőrszálak vanak a karomon végig és zavar nagyon ! rövid ujjú felsőt sem merek felvenni már :( ÍRJON valaki aki hasonló problémával szenved ! szenvedett ..
mit tehetnék?
Ha zavar akkor veszel meleg gyantát és legyantázod.
Ne borotváld mert a borostás/kipattogott kar a legundorítóbb.
nekem bundam van, volt, hogy zavart, de a pasikat sose :-). Igazabol, amikor zavart akkor se mertem se leborotvalni, se legyantazni, mert a labamon lattam, hogy egyik se az en boromnek valo es egyiknek se tokeltes a vegeredmenye.
Kozmeikushoz menj, ne hazilag kiserletezz (ha tenyleg nagyon zavar), aztan ha nagyobb leszel es meg mindig zavar, akkor a lezeres szortelenitest szoktak javasolni.
Esetleg kiszőkíteni? (anno a labamon az bevallt 17-20 eves korom kozott), ezt is kozmetikus szerintem meg tudja oldani szepen. Esetleg kezd ezzel hatha, akkor jobban megbaratkozol a karjaiddal.
En fiukat lekörözök/tem világeletemben, neveztek emiatt szőrmoknak is 14 evesen (persze aki annak nevezett evekkel kesobb bevallotta halal odavolt ertem es a bevallassal egyidoben felajanlotta, hogy most lehetne is valami...:-), szoval ha a fiuk vagy masok miatt erzed zavaronak, akkor probalj ugy gondolkodni es oltozni, mintha apro pici pihecskeid lennenek es legyel magbiztos. A legszebb korban vagy, a fiatalsagod ellensulyoz minden ilyen kis "szepseghibanak gondolt aprosagot":-)!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!