Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Nektek meddig ér a...

Lányok! Nektek meddig ér a hajatok, illetve mivel ápoljátok? Kort írjatok, légy szíves! Köszönöm előre is!

Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 15:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg kb hátközépig, de volt már majdnem fenékig érő is:) szerencsére viszonylag egészséges, nem igényel extra ápolást. 2-3 naponta mosom festett hajra való samponnal (korán őszülök, 14 éves korom óta festve van ezért) és úgy 4 havonta vágva van a végéből, hogy ne szálkásodjanak a szálak.

17/l

2016. dec. 22. 15:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem is hatkozepig er :3 Es meg hosszabbat szeretnek. Samponbol garnier fructis 3 oil. Balzsamot nem hasznalok, hajmaszkbol a Garnier fructis 3 oil maszkjat, es Loreal power repair exper maszk. Aztan vizesen meg rateszek egy kallosos hajampullat, egy kis inecto argan olajat es igy szaritom be, mellette meg hasznalok Dove hajapolo sprayt es Essence Ultimete olajat is.:)
2016. dec. 22. 15:49
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Bocsi lemaradt 21/L es mostanaban nagyon szep a hajam, fenyes es nem torik.:)
2016. dec. 22. 15:50
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

Fenekemig ér. Mivel csak az egészséges haj a szép, pláne hosszúba, így kerülök kb minden hőformázást, magától szárad és csak ritkán szoktam kivasalni vagy besütni. Alapon hullámos és én szeretem. Ha biztosra akarok menni, akkor amikor már mqjdnem száraz befonom 2 copfba amit éjszakára is úgy hagyok, és 3 napig szépen bennemaradnak a szabályos hullámok.

Heti 2x mosom meg, disznósörte kefét használok féseülködéshez, mivel a vége könnyen kiszárad, ezért mindig figyelek arra, hogy olajozzam.

Sampon balzsam hajpakolás ügyileg még keresem az igazit, úgyhogy már egy ideje folyamatosan váltogatom, hogy mi lenne a jó.

Havonta van festve, 3 havonta van a vegéből kb 5 centi vágva.

2016. dec. 22. 15:55
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

Nekem a hátam közepéig ér, jelenleg szőkére van festve.

Én az Amway Satinique könnyű hidratáló samponát használom, utána még egy kevés Head & Shoulders-t és a végére mézbalzsamot.

2016. dec. 22. 16:03
 6/14 anonim ***** válasza:
68%

A mellem alá ér elől, hátul a derekam fölé kb 5 centivel. Inecto termékeket használok, sampont, balzsamot és hajvégápolót, nagyon jók és nem drágák.

Bár nem volt kérdés, de elmondom hogy hetente kétszer vasalom (hajmosás után), és rendszeresen vágok a végéből. Mindenki dicséri, egészséges, fényes és dús. Büszke vagyok rá, mert sokáig nagyon csúnya volt, sok munkám volt benne, mire szép lett.

23L

2016. dec. 22. 18:22
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

Ilyen hosszú: [link]

Sampon és balzsam: garnier color resist

Pakolásként szoktam használni a sercival fruttát.

Argánolajat minden hajmosás után vizesen illetve másnap reggel szárítás-vasalás után is kenek rá.

Illetve most elkesztem kókuszolajos hajkúrát alkalmazni.

21L

2016. dec. 22. 18:27
 8/14 anonim ***** válasza:

En februarban szabadultam meg a póthajamtól es a hajfestèstől. Állig èrt a hajam, most mell alá bőven 5 centivel!

Ricinusolajat használok. Latte pakolast, amit fodrászkellèkben szerezhetsz be nagy tègely 850Ft es eleg vagy fèlèvre ha nem többre. Samponbol keratinos schauma. Es gliss kir keratinos hajspray! :)

2016. dec. 22. 23:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Ja 22N

(4 havonta vágatok 1 centit kb)

2016. dec. 22. 23:49
 10/14 anonim ***** válasza:
ha nincs kivasalva hullámos, akkor a derekamig ér, ha kivan vasalva majdnem a fenékig. a legolcsóbb palette hajfestékkel festem kékes feketére, nekem ez vált be. serical latte hajpakolást teszek rá, hajmosás után argán olajat használok. 2-3 havonta vágatok a végéből. nekem a hosszú haj titka az, hogy nem vasalgatom agyon és csak heti egyszer mosom meg
2016. dec. 23. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!