Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, mennyire ápoljátok a...

Lányok, mennyire ápoljátok a lábfejeiteket?

Figyelt kérdés

Fiatalabb lányok, ti mennyire ápoljátok a lábfejeiteket?

Körmök, stb...

Ha lehet küldjetek képet is priviben... Kíváncsi vagyok :)

2016. júl. 29. 09:42
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

minden nap kivered a lábfejeink gondolatára?

én hobbit vagyok...47-es a lábam és szőrös...

25L

2016. júl. 29. 09:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Prrr... szexi hobbit láb *.*
2016. júl. 29. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Amikor zuhanyzok megmosom azt is. Ennyi kb. Ja nem, néha begyullad a körmöm, akkor gennytelenítem meg bebetadinozom.
2016. júl. 29. 09:48
 4/8 anonim válasza:
Azt is mosom+ pedikűrös:**
2016. júl. 29. 10:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Az ápolást úgy értem, hogy:

Vágjátok a körmeiteket, ügyeltek rá, hogy ne legyen alatta piszok, illetve nem kívánatos szőrszálak a lábujjakon, lábfejen (mert azért ismerjétek el, előfordul 1-2 kis halvány szőrszál)...

Tehát, hogy összességében ápolt kinézete legyen, és ne vegye el a pasi kedvét, ha csókot adna rá :)

2016. júl. 29. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha mosva van, néha kis testápoló, le van reszelve a köröm - esetleg egy kis lakk, szerintem már ápoltnak mondható! :D szagos pedig sosem volt! :)

De hogy van ennyi fetisiszta ?? :D

Én is " megnézem ,, a férfi kezeket mondjuk, de ennyire nem vagyok rákattanva ! :D

2016. júl. 29. 10:18
 7/8 anonim válasza:
96%
én direkt növesztem a lábujjaimon a hosszú vastag fekete szálaka h az ilyen beteges fétisesek elkerüljenek :D
2016. júl. 29. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ápolt, de te miért lettél ekkora nyomorék? Vertek kiskorodban, pincébe zártak?
2016. júl. 29. 12:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!