Mit csináljak a hajammal, hogy megmaradjanak benne a hajsütővel készített loknik?
Alapból hullámos a hajam, de nem szeretem így, úgyhogy vagy kivasalom, vagy hajsütő vassal begöndörítem, Ha kivasalom, az egészen addig megmarad, amíg víz nem éri, de ha besütöm és lefekszem aludni, reggelre teljesen kiegyenesedik, hiába fújom be hajlakkal. Mit csináljak, hogy megmaradjanak a loknik? Közvetlenül besütés után kb. így néz ki:
Előre is köszi a segítséget! :)
Ez a haj loknis: [link]
Amit te mutattál, azt is ellehet készíteni hajsütővassal de másképpen... Én megmosom a hajam, egy nagy adag hajhabot masszírozok bele. A hajsütőre kis tincseket tekerek a sütőre, az ujjammal fogom a hajvégemet, majd letekerem róla. Ha készen vagyok vele, akkor sok hajlakkot fújok rá.
Itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=pKZyIXIyS74
Szia!
Én ugy szoktam h külön a hajtincsekre is fújok hajlakkot feltekerés előtt. Tehát megfogok egy tincset, befújom majd tekerem, aztán egy újabb tincs, fújom stb stb. Elég macerás de azt vettem észre így több ideig tart mintha csak a végén fújnám rá egybe a hajlakkot.
Rem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!