Lányok! Télen is borotválkoztok?
Figyelt kérdés
(láb, hónalj). ha igen milyen időközönként?2016. dec. 12. 21:51
1/11 anonim válasza:
Nem, télen bundát növesztünk a hideg miatt.
3/11 anonim válasza:
Láb: nem hisz ugyse látszik.
Hónaj: igen
4/11 anonim válasza:
Persze. A párom ilyenkor is rám néz, én is látom, s bár alig megyek emberek közé, a múltkor a hosszú zoknim fölött is kilátszottak a szőrök üléskor, s ráébredtem, nem halogathatom tovább :)
Mit tudom én, pár havonta, ha eszembe jut, nyáron gyakrabban jut eszembe, mert többször látom. Illetve én epilálok s a lábamon elég ritka a szőr, pár hetesen senkit nem zavar, aki nekem számít :D
Ideálisan minden héten leszedném az időközben kinőtt pár szálat, annyi.
5/11 anonim válasza:
Hónaljam ugyan úgy mont az év bármely időszakában kb 2-3 naponta borotválom, akárcsak karom, intim részem.
Lábam is borotválom, viszont ilyenkor a "nyári" 2-3naponta helyett kb hetente esek neki.
6/11 anonim válasza:
Igen, ugyanúgy, mint nyáron. Több, mint 3 éve párkapcsolatban élek, együtt is lakunk, már csak ezért is mindig sima és puha vagyok mindenhol. :)
8/11 anonim válasza:
Igen, hetente a lábam, a hónaljamat 2-3 naponta. 15/L
9/11 anonim válasza:
Csak a kilógó részeket: alkar, hónaalj. A lábamat nem, mert egyrészt úgyis ritka a szor, másrészt a hideg nagyon megviseli a borömet, nem akarom még borotvával is kínozni, ha úgyse látja senki.
10/11 anonim válasza:
Rendszeresen borotválkozom télen is, hetente egyszer, mindenhol. Nem bírnám ki, hogy ne szedjem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!