Lányok! Ti mely testrészeiteket szőrtelenítitek?
Szerintem én túl sokat borotválkozok... :/
-Alkarom (Egy héten kb. 2x)
-Lábam/combom (lábam minden másnap, combomon hetente)
-lábbujjaim/ujjaim (a tetején mindig szokott szőr lenni, remélem érthető, hogy hol. Ezt is hetente...)
-Hónaljamon (minden nap)
-Intim zóna (Ezt csak hetente, mivel úgysem látja senki) :'D
És szerintem ez nem normális. Akiket ismerek, azok csak a lábukat, a hónaljukat és az intim zónájukat szőrtelenítik.
Alkarom zavar a leginkább. 3-4 nap után már "borostás", és nagyon zavar. Amúgy is elég sötét szőr volt ott. Nekem valahogy undorító, amikor szőrös valakinek a keze. De sok borotválástól most még rosszabb lett, szóval ha nem borotválnám le, akkor nagyon gáz lenne.
Ti hol borotváljátok magatokat lányok?
Ha vennék egy epilátort, azzal könnyebb lenne, és legalább csökkentené a szőrtelenítés gyakoriságát?
És nem túl fájdalmas? Vagy gyanta? Vagy szőrtelenítő krém?
Előre is köszönöm a válaszotokat, és a segítséget is! :) 14/l
én az alkaromat2 hetente 1x
lábszáram 2-3naponta
combom heti 1x
hónaljamat minden reggel
intim zóna 3 naponta (nekem látni szokta a barátom)
az ujjam és a lábujjam is szőrős,de én azt csipesszel szedem ki ahogy a szemöldökömet is csipesszel szedem ki,szemöldök között is
nálam a borotva és a csipesz a leghatásosabb,az epilátor és gyanta nekem szörnyen fáj,a krém pedig hatástalan
Az előttem szólónak igaza van..
A lábujjak/ujjak, jézusom... És az alkar.. Istenem, hagyjuk már, nincs azzal gond! De ha ennyire zavar Téged, akkor mondjuk gyantával,mert akkor nem lesz borostás.. Szerintem szedd le egyszer azzal, aztán hagy a francba.. Ha lesz barátod, kérdezd meg tőle, hogy zavarja-e, és akkor meglátod, hogy mit csinálj..
Istenem, mi lett itt..?
Ja, amúgy bocsi, fiú vagyok, de muszáj volt erre válaszolnom..
-Az alkarom havonta vagy két havonta egyszer, nekem nem igen látszik.
-A lábszáram 2-3 naponta, a combom évente egyszer mert lassan nő amúgy is és nem akarom, hogy a barátom mikor megsimogat tiszta borosta legyek ez meg még egészséges, télen meg nem zavar a pihe senkit.
-Hónaljam 2 naponta.
-A nagylábujjamon is havonta egyszer elég kb.
-Intim zóna meg 2-3 naponta, amíg vissza nem nő annyira, hogy lehessen megint. (nekem is barátom van)
Hát borotvával csak a hónaljam.
Lábam, karom epilátorral, bajuszom gyantával.
Intim részen csak a bikinivonalat szedem le (gyantával, epilátorral vagy csipesszel), a többit csak rövidre vágom. A partneremnek megfelel így.
Szerintem ha vkinek normál mennyiségű, pihés szőr van a karján, akkor totál felesleges ezzel szenvedni.
Én azért szedem le, mert hormonprobléma miatt elég sötét szőrzetem van a karomon is. Na meg fehér a bőröm, így meg aztán főleg rikít.
De ha olyan lenne, mint a legtöbb lánynak, nem szórakoznék vele....
A borotvát meg felejtsd el, attól csak erősebb lesz.
Köszönöm a válaszokat, kivéve az elsőnek, és a harmadiknak... :)
Már miért ne borotválkoznék? Szerintem undorító, amikor egy lánynak már göndör a szőr a lábán, mert nem borotválja le! Vagy ha felemeli a kezét, és meglátszik a nagy hónaljszőr... Kérlek szépen az az, ami nem helyes! Márt van 1-2 ilyen igénytelen osztálytársam.
-Alkar - nincs undorítóbb mint egy borostás kar, főleg ha ki is pattog... legalább azt gyantázd.
-Láb -okés borotválni, combot-csak ha az is sötét szőrös.
-lábujj/ujj - semmi értelme borotválni, gondolom azon nem nő méteres szőr. Ha mégis akkor csipeszeld vagy gyantázd.
-hónalj-alap
-Intim zóna... 14 évesen? Mi értelme? Birka módra mész a divat után? Gondolom nem élsz rendszeres nemi életet, szóval teljesen felesleges, csak a fertőzéseknek engedsz utat vele.
Felkar(Egy héten kb. 2x)
-Lábam/combom (lábam minden nap , combom egy héten 1x)
-Lábujjaim/ujjaim (egy héten egyszer)
-Intim zóna (Ezt csak hetente)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!