Lányok, akik borotválkoztok, nálatok is ez van? Már másnap nő vissza?
Figyelt kérdés
Mindenhol borotválom magam, de már másnap kezd visszanőni és borotválhatom megint.. ez nálatok is így van? Van az a kis időszak, amikor még nem is tudod újra leborotválni, de már picit látszik a szőr hegye.. ez engem annyira zavar. Titeket nem? És a fiúkat? Nem zavarja, hogy kicsit szúrós stb.?2014. okt. 31. 23:17
1/2 anonim válasza:
Hát a szőrnövekedés nem áll meg sajnos... ezért másnapra már kinő egy pici, ez a normális. És én épp ezért gyantázok inkább. Habár a barátomat az sem zavarja ha szőrös vagyok... neki nem ez a lényeg.
2/2 anonim válasza:
Ne is mond! Tegnap reggel borotválkoztam és már fekete a lábam a borostától nagyon durva,erős szőröm van és rengeteg.Én is mindenemet borotválom,de már ki vagyok akadva,olyan gyorsan nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!