Csinálhat bajt a szőrtelenítő krém? Komolyan kell venni másnap a bőrpírt?
Figyelt kérdés
a hasamon nő egy kis szőr, amit majd szeretnélek a lézeres módszerrel eltávolíttatni, mert természetesen elég zavaró, de egyelőre gyantázom, illetve tegnap kipróbáltam egy szőrtelenítő krémet. mára kissé piros a helye, mintha gyulladt lenne, de egyáltalán nem fáj. ezzel nem kell orvoshoz fordulni, ugye? gondolom simán elmúlik majd magától 1-2 nap alatt... egyáltalán nem vészes, tényleg csak egy kicsit piros, de azért nem szeretném elhanyagolni, nem ismerem ezeket a termékeket, nem tudom, hogy tudnak-e bajt csinálni. ha valakinek van ilyen jellegű tapasztalata, kérem írjon! nagyon köszönöm! :)2014. okt. 26. 12:09
1/4 anonim válasza:
Nem kene egyaltalan pirosnak lennie. Valoszinuleg erzekeny vagy a krem osszetevoire. Tobbet ne hasznald, meg allergiatesztet kellett volna csinalni egy kis feluleten (2-3 negyzetcentin)...
2/4 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani hogy ahányszor próbáltam a krémet nekem sosem volt utána piros, úgyhogy max ha nem fáj akkor oké de szerinntem többet ne használj krémet.
3/4 anonim válasza:
Nekem sem volt sosem piros, szóval valószínűleg érzékeny vagy rá. De amúgy sem éri meg krémet használni..drága, macerás, tele van mindenféle szeméttel és hatásában mégis ugyanolyan, mint a borotva.
4/4 anonim válasza:
tegyél rá aloe verát és várj vele, amíg elmúlik. szerintem ezért felesleges orvoshoz menni, max ha nem múlik el pár nap múlva vagy rosszabbodik a helyzet.
de ne használj a hasadra szőrtelenítő krémet, mert a hatása kb ugyanaz, mintha borotválnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!