Borotvával szőrtelenítő lányok! Hogy csináljátok, hogy másnap ne legyetek borostásak?
Randim lesz holnap munka után. Tehát reggel elmegyek itthonról és nem jövök már haza az esti randi előtt. Most leborotváltam a lábam, de tartok tőle, hogy ebből holnap estére már borosta lesz. :S
Holnap reggel menjek át még egyszer rajta? Van értelme? Vagy ne törődjek vele, nem olyan gáz? :)
Igen,nekünk is kinő másnapra.És akkor ciki,ha szex is van,mert úgy hasít a férfi bőrébe,mintha pengék lennének.Az összes ihlet elmegy tőle.
Borotváld át reggel.
Nekem is kinő egy nap után. Sőt leborotválom reggel, kimegyek de. a strandra, be a vízbe, kiráz a hideg, már szúrok mint egy kaktusz.
DE nem csak a strandon, egy hidegrázás és kész. Utálom.
Szóval sztem reggel menj át rajta mindenképp. De este meg testápolózd be, mert nekem pl a gyakori borotválástól még ki is pattog...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!