Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Borotvával szőrtelenítő...

Borotvával szőrtelenítő lányok! Hogy csináljátok, hogy másnap ne legyetek borostásak?

Figyelt kérdés

Randim lesz holnap munka után. Tehát reggel elmegyek itthonról és nem jövök már haza az esti randi előtt. Most leborotváltam a lábam, de tartok tőle, hogy ebből holnap estére már borosta lesz. :S

Holnap reggel menjek át még egyszer rajta? Van értelme? Vagy ne törődjek vele, nem olyan gáz? :)

2012. szept. 8. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekem max 2. vagy 3. napra szokott borosta lenniO_o nem tudom, hogy neked 1 este alatt hogyan tud kinőni a szőröd:D
2012. szept. 8. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen,nekünk is kinő másnapra.És akkor ciki,ha szex is van,mert úgy hasít a férfi bőrébe,mintha pengék lennének.Az összes ihlet elmegy tőle.

Borotváld át reggel.

2012. szept. 8. 20:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem láthatóan nő ki, de ahogy a második is írja, azért simogatásnál lehet érezni, az meg szerintem elég kiábrándító. Remélem elegendő lesz reggel átmenni rajta egyszer. :)
2012. szept. 8. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is kinő egy nap után. Sőt leborotválom reggel, kimegyek de. a strandra, be a vízbe, kiráz a hideg, már szúrok mint egy kaktusz.

DE nem csak a strandon, egy hidegrázás és kész. Utálom.

Szóval sztem reggel menj át rajta mindenképp. De este meg testápolózd be, mert nekem pl a gyakori borotválástól még ki is pattog...

23/L

2012. szept. 8. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez csak a ti női fejecskétekben van benne, hogy azt hiszitek ez cseppet is zavar egy pasit. Mi a nőt nézzük, nem a kis borostát a lábatokon... az a fenét sem érdekli. Tudjuk ám hogy a nők is szőrösödnek... szóval nem fog meglepetésként érni egy kis borosta senkit.
2012. szept. 9. 01:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyém olyan,hogy ha az esti fürdésnél leborotválom,reggelre már erősen szúr és látszik is.Én már beletörődtem,nem érdekel.Aki elfogad elfogad,aki nem az nem.
2012. szept. 9. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!