Buk.Adri kérdése:
Mit gondoltok? Mikorra nő meg?
Figyelt kérdés
Mindig hosszú csokibarna egyenes hajam volt. De koliban lakok hetközben,ahol klóros a víz,de nagyon nagyon. Eleinte megnőtt a hajam,seggig ért,aztán elvékonyodott teljesen feltört.. Levágattam hátközépig tavasszal,nyárra visszanőtt, de fent nagyon lelapult az aljánál pedig dús volt,így elkezdtem vasalni,minden nap,hővédő nélkül,minden nap mostam stb.. Szóval teljesen kikészítettem,aztánmost november 19-én visszavágattam mellig,mostra a hajtövektől a végéig 80 centi hosszú. Minden hétvégén fodrászollóval(anyukám fodrásznak tanult,ezért néha járnak hozzá itthonra,így precíz eszközei vannak) levágni a feltört részeket.. Mikorra nőhet vissza kb seggig?(most 80 centi ugye a homlokomtól a végéig,hátközép alatt ér 5 centivel kb) elkezdtem ezt az egy hetes fejbőrmasszírozást(angolul nem emlékszem a nevére) egyszer már bevált. Hogyan tudnám ápolni? Károsítom,ha folyton vágom? Milyen hajvégápolót ajánlottok? Esetleg ricinusolajról vélemény? Ne haragudjatok a hosszú kérdésért, de most nagyon benne vagyok a témában. :D 14L2016. dec. 10. 18:10
1/1 anonim válasza:
A ricinusolaj mindenképp jó választás, az nekem is nagyon sokat segített. Ha minden hétvégén amikor otthonvagy megcsinálod, sokat fog rajta dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!