Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hallgassak a bőrgyógyászra?

Hallgassak a bőrgyógyászra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

27éves lány vagyok.Csúnya aknés,piros foltos a bőröm.Próbáltam már rengeteg külsőleges kezelést,lézeres kezelést,de csináltattam hormonális vérvizsgálatot,vagy voltam endokrinológusnál is,de semmi.Így felirattam a Roaccutant.Napi 40mg-ot kaptam a kb. 62kilómhoz. Utánaböngésztem a neten amennyire csak tudtam,és hiába kedvelem nagyon a bőrgyógyàszom,félek hogy rossz dolgokat javasol.Egy hónapja szedtem a Roàt,de nem volt elégedett a bőröm javulásával így felírta a Doxycyclin-t ami egy antibiotikum.Én a neten úgy olvastam Roaccutan-kúra alatt nem szabad antibiot szedni.Zyneritet is kaptam külsőleges használatra.Úgy gondolom ezt sem kellene Roa-kúra alatt alkalmazni.Màsik dolog amitől tartok a savas hámlasztás.Be kellett szereznem az Anaconda intenzìv aha-savas 24%-os hàmlasztóját hogy azt használjam napi kétszer a Zynerit mellett és le se mossam..A célja hogy intenzìv hàmlasztàst érjen el és felgyorsítsuk a folyamatot,hogy ne kelljen sokáig szedni a gyógyszert.Félek a hámlasztást elkezdeni.A betegtájékoztató szerint tilos a hámlasztás,ezt a szert még Roa nélkül sem merném használni.Kérek mindenkit,akinek van tapasztalata a Roaccutannal és a vele egyidőben szedett gyógyszerekkel ill. külsőleg alkalmazott szerekkel kapcsolatban segítsen. :) Köszii

2016. dec. 4. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs tapasztalatom ezekkel a gyógyszerekkel, pedig èn is mindent megjártam, kipróbáltam.

Ès amit egy termèszetgyógyász ajánlott vègül-kivetettem a manduláimat, ès tök szèp lett a bőröm.

2016. dec. 4. 22:47
 2/2 tamuska válasza:
Szia.Nekem is nagyon pattanasos a bőröm de amivel kordàban tudom kicsit tartani:Herbalife aloes arclemosó,aknesol és utànna a pattikra teszek sudocremmet.
2016. dec. 5. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!