Kozmetikussal befestetheted sötétebbre, az úgy marad egy ideig, mást nem nagyon tudsz vele csinálni.
2016. dec. 4. 20:37
2/8 A kérdező kommentje:
Férfiak is szoktak ilyet csinálni? Az mennyire tűnik természetesnek?
2016. dec. 4. 21:14
3/8 Sunshinedoll válasza:
Befesteted kozmetikusnál, nem lesz béna :)
2016. dec. 5. 10:53
4/8 anonim válasza:
Én nő vagyok,bár kicsit nekem is világos,én is kihangsúlyozni szeretném,de csak olyan módszerekkel ami természetesebbnek hat.:)Mert amugy szép szemem van,tehát kiszeretném emelni a tekintetem.
2016. dec. 5. 14:32
5/8 anonim válasza:
Festesd be kozmetikussal. Ne túl kontrasztosra, hanem csak amennyire muszáj, így természetesnek fog kinézni.
Pasiként én is járok kozmetikushoz kéthetente szemöldökszedésre (formára igazítás+középen is kiszedi), és már szóba került a kozmetikus csajjal, hogy kipróbálhatnám a festést is, mert akkor még kontúrosabb és vagányabb lehetne. :)
Amúgy egy csomó másik fiú is jár szemöldökszedésre is, meg festésre is. :)
2016. dec. 5. 23:07
6/8 anonim válasza:
Használj rá ricinusolajat. Fiúk is szokták kenni vele.(este bekened fülpálcikával, reggel lemosod ezt 1 hónapig utána pihenteted egy kicsit(vagy 1 hónap) ha nem vagy elégedett megint így, de szépen kinő egy kúrától is). Nekem is szépen visszanőtt. L
2016. dec. 23. 17:52
7/8 anonim válasza:
A ricinusolaj valóban jó erre a cèlra, de semmire sem mèsz egy jó kozmetikus nelkul. Egy jo kozmet.-nak mondani sem kell. Tudja, hogyan illik egy srácnak.
-egy kozmetikus- :)
2016. dec. 23. 23:25
8/8 A kérdező kommentje:
Na és egy jó kozmetikus mit mondana egy ritka szemöldökre? Mert azon formázni sem lehet,maximum azt lehet tenni (gondolom én) amit feljebb írtak. Én meg túlságosan "férfias" vagyok,hogy kozmetikushoz járjak, főleg havonta. Nem vagyok az a típus,aki szeret ide-oda járkálni rendszeresen ilyen-olyan célból :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!