Szemöldök baki! Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
A bal oldali szemöldököm elején a szőr nyíl egyenesen nő és ráadásul feltűnően hosszú is, így tegnap a barátnőmnek megengedtem, hogy vágjon egy picit a tetejéből csipesszel. Én igazából meg voltam elégedve vele, szemöldökceruzával teljesen egyformán nézett ki a két oldal (zselét nem használtam eddig). Viszont ma megkaptam, hogy furi, tüsis lett, és, hogy túl rövidre sikeredett, szóval nem igazán tudom, mit kéne higgyek. Ha visszanövesztem semmivel sem lesz jobb, körülbelül úgy néz ki, mint egy őserdő, de azt sem szeretném, ha mindenki a szemöldökömet bámulná...2016. nov. 17. 18:23
1/3 anonim válasza:
ha pár darab szőrszálról van szó, akkor szedje ki teljesen a fölösleget. Ha több szál az ilyen akkor kenj rá ricinusolajat mert akkor nem lesz tüsi, mert az megerősíti a szőrszálakat és egyenletes lesz.
2/3 anonim válasza:
Visszanől nem kell aggódnod,de menj kozmetikushoz inkább.
3/3 anonim válasza:
Küldj már egy képet légyszi, hogy milyen volt és milyen most. Nekem jó érzékem van a szemöldökformázáshoz, az enyémet mindig dicsérik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!