Mitől ilyen a hajam?
Figyelt kérdés
A hajamat minden hajmosás után befonom vizesen, így reggel amikor kibontom puha, könnyes fésülhető és nem gubancolódik össze. Ellenben ha nincs befonva csak hagyom megszáradni, reggel kifésülöm és elmegyek suliba, egy óra múlva már tincsekben áll, nehezen fésülhető (folyton megakad benne a kefe) mindig fel van töltődve (mindenfele száll a hajam) és olyan mintha a vége meg lenne töredezve. Mit csináljak? Kezdtem megunni a folytonos fonogatást, a sima haj sokkal jobban állna, dehát nem tudom minden 10 percben fésülgetni hogy puha maradjon...2016. nov. 26. 12:30
1/1 anonim válasza:
szerintem száraz. azt nem tudom, hogy a fonás ezen hogyan segit, de probálj meg balzsamot meg pakolásokat használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!