Festessem be a hajam szülői engedély nélkül?
mikor tini voltam, emlékszem, nővérem mondta a szüleimnek, hogy szeretné a haját befesteni, kapott egy taslit. én meg fogtam, és befestettem a hajam vörös hajszínezővel, apám rám nézett, és azt mondta, eh, de ronda :) és ennyi :)
én szerintem a szülőknek jó az ilyen sokk hatás, talán elfogadóbbak, mintha kérné a "gyerek" a lehetőséget.
de azért jól gondold meg, hogy valóban az előnyödre van-e ez a változás. nekem túl drasztikus...
a fiatalságnak az az előnye, hogy úgy szépek, ahogy vannak. jó a kis extravagánsság, de azért a külső sokakban ítéletet is kivált.
szerintem 15 évesen még az önmagunk megismerése és elfogadása a lényeg, hogy barátkozzunk önmagunkkal, és az adottságaink által akarjunk a legjobbak lenni.
mindenkinek az a hajszín a legjobb, amivel a genetika megáldotta - mondom ezt a sokmindent én, aki 38 éves anya vagyok, és nem festem a hajam, és csodásan is nézek ki, még így is, hogy hozzád képest vénség vagyok :)
én azt mondom neked, hogy ne ess túlzásokba, de nyugodtan képviseld önmagad, és áll ki a vágyaidért, és igenis éreztesd, hogy bizony te már önmagad is döntésképes vagy.
de ne túl drasztikus hajszínt válassz, ha lehet.
a harsány haj még nem tesz harsány személyiséggé, vagy a különleges haj nem tesz különlegessé, ami az ember, az összességében az. nem csak egy részlet miatt.
Én most festettem szürkére a hajam, igaz, én 25 éves vagyok.
Csak egy dolgot hadd jegyezzek meg, a szürke haj nem áll jól a világosbőrűeknek. Olyan sápadt leszel tőle, mint egy végstádiumos rákbeteg, de te tudod...
Nekem sem olyan hú, de sötét a bőröm, de nekem alapból icipicit kreolosabb és a nyári napsütésből még látszik valami, így igazán szép az összhatás.
Nagy divat most a szürke haj, de tényleg nem tartós, hamar kopik, le kell előtte szivatni a hajat. Tényleg erre vágysz 15 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!