Mindenki véleménye érdekel! Voltam hajat festeni, szerintetek festessem vissza barnára? :/
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a bayalage féle technika, voltam is hogy ilyet csináljanak.
Mivel nagyon vékony tincseket vett szinte egybefolyt az egész...
Mit gondoltok, hagyjam így vagy jobb lenne ha visszafesteném az eredeti hajszínemre, barnára?
Nem tudom miért olyan fura nekem, és nem tudom eldönteni,hogy szép vagy sem. Lehet mert nem szoktam meg?Vagy mert elölről egészen szőkének tűnök?
Reméltem,hogy idegenek reálisabb választ tudnak mondani, mint az ismerősök akik úgysem mondanák meg hogy nem lett jó,hogy ne bántsanak meg.
2015. nov. 14. 07:51
1/7 anonim válasza:
Szerintem hagyd így‚ nagyon szép!
3/7 anonim válasza:
Hátulról nagyon szép! Elölről is küldhetnél képet!
4/7 anonim válasza:
képen jól néz ki, valószínűleg csak meg kell szoknod
6/7 anonim válasza:
Szerintem szép, az én ízlésemnek kicsit világos a tetején a festés, picit sötétebbre hagytam volna, de amúgy jól néz ki.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
:)
Viszont más fénynél nagyon sárgásnak látszik:/ Nem tudom mit csináljak...
2015. nov. 16. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!