Hány éves kortól lehet szülői engedély nélkül hajat festeni?
szülő függő...
Én pl megengedtem a gyerekemnek, hogy iskola idő alatt tegyen természetes színű tincset a hajába, nyári szünetben pedig akár extrém melírjai is lehettek (14 éves kitűnő tanuló)
Az egész haját nem szeretném még, hogy befesse ezt tiszteletben is tartja. 24 mosásos hajszínezőket használ.
Az első válaszolónak úgy látom nem sikerült értelmeznie a kérdést :D
Ennek nincs általános korhatára, max egy-két fodrász önállóan szabja meg. Ha nem 10 éves vagy és kevésbé kisgyerekes arcod van, nem fognak elküldeni a fodrászok. Más kérdés, hogy van-e ennek értelme, mert utána csak a veszekedés és "rosszabb esetben" a hajad visszafestetése vár rád :D
Én is 14 éves vagyok és kitűnő tanuló,anyum szerintem megengedné,hogy befessem ha nem feketére akarnám.XD De nálam csak ez jöhet szóba,esetleg az ezüst,de ahhoz meg ki kéne szőkíteni. :/
A színezőn gondolkodtam,hátha abba belemenne.
Szia! Színezővel nagyon csúnya lesz amikor kopik, a 24 mosásos "color shampoo" pedig nem kopik ki, csak lenő. Szerintem várj akkor még és rendes, minőségi festékkel fesd feketére. (Nekem is fekete lett 16 évesen, amikor kijártam a gimit, akkor pedig kerültek bele színes csíkok).
5 voltam
szia
az első válaszadó vagyok.
Szerintem a feketét is megengedik, ha csak pl a frufrudat fested be, viszont mi a 24 mosásos színezőket azért szereti a lányom is, mert az eléggé ki tud kopni így nem kell leszívatni stb ha más színt szeretne belőle pár hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!