Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek az ellen, hogy a...

Mit tegyek az ellen, hogy a bikinivonalamnál és az azt követő részeknél (:D) ne pattogjon ki a bőr? (borotválásnál. )

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem ide tartozik, de ez a szexualitással is összefügghet.Köszike (: L/16
2010. ápr. 29. 22:39
 1/5 anonim válasza:
49%

Borotva?

This is GYANTYAAAA!!!!!!!!

2010. ápr. 29. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
gyantáztass
2010. ápr. 29. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Ha a szőr növekedési irányával megegyezően borotválod, nem pattog ki annyira. Kicsit macerás, de hatásos. Nekem bejött.
2010. ápr. 29. 22:47
 4/5 anonim válasza:
Tényleg gyanta. Borotva kizárva. Ne is próbálkozz vele. Nekem még a gyantával is veszélyes volt, ezért felkerestem egy bőrgyógyászt. Felírt egy gyógyszert sol zineryt. Nagyon bevált. Próbáld meg felíratni a körzetiddel. A gyanta + a zineryt viszont tökéletes lett. Egyébként nem tudom ki volt az a hülye, aki kitalálta a bikinivonal szőrtelenítést. Ja és persze én minek csinálom?
2010. ápr. 29. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Előbbi válaszolók, jó de azért nem mindenki szánja magát arra rá, hogy gyantához nyúljon. Nem mintha én borotválnám, én gyantázom és epilálom egyaránt ( bár én az egészet).

Amúgy ha kipattogsz, estére kend be jól körömvirág krémmel. Ezt így megismétled pár napig, és akkor elmúlik. Aztán meg borotválás után is kend be nyugtató krémekkel.

2010. ápr. 30. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!