Válaszolnátok néhány kérdésemre?
Figyelt kérdés
sziasztok:)
1.: még sose pedikűröztem pedig kéne mert borzasztó a sarkam. a pedikűrös a legelső alkalommal olyan szép simává varázsolja mint a babáknak?:DD
2.az arcomon nincs pattanás de a hátamon elég sok van, onnan is kinyomja egy kozmetikus? ha pl 8000 ezerért csinál ilyet akkor mindet kinyomja bármennyi legyen rajtam?
3.szalagavatóra ami megy a keringő ruhához és szalagtűző ruhához linkelnétek pár képet kérleek!! nem találtam olyat ami menne a kék fűzőhöz is
4.tényleg igaz hogy a kerek arcot tudja sminkkel nyújtani a sminkes?
5. ha fodrásszal festetem a szőkésbarna hajam világos szőkére már az első alkalommal kinyírja a hajam?
előre is köszönöm a válaszokat:)
2016. nov. 22. 15:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!